Розшукували 12 років: на Дніпропетровщині затримали вбивцю літньої жінки та студента

Розшукували 12 років: на Дніпропетровщині затримали вбивцю літньої жінки та студента || - фото: terminovo.te.ua

У Новомосковському районі затримали 40-річного чоловіка, який вбив літню жінку. Також він може бути причетним до вбивства студента у Дніпрі.

Як повідомили в ГУНП Дніпропетровської області, 14 червня у Дніпрі підозрюваний вбив 21-річного студента. Його, замотане у покривало, тіло знайшли у гаражі 4 липня. Після цього чоловік зібрав речі, втік з міста та став переховуватися у лісі в Новомосковському районі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

5 липня, коли в нього закінчилися гроші та їжа, він помітив 59-річну місцеву жительку, яка йшла лісом. Чоловік напав з ножем на літню жінку. Від отриманих травм вона померла. Зловмисник забрав у жертви прикраси та мобільний телефон. Намагаючись уникнути покарання, став далі переховуватися на березі річки біля міста. 

8 липня поліцейські Дніпра затримали чоловіка. Згодом з’ясувалося, що 40-річний чоловік з 2010 року переховувався та перебував у розшуку в Житомирській області за самовільне залишення військової частини. У Дніпрі він мешкав під вигаданими анкетними даними та називався різними прізвищами.

Проти нього відкрили два кримінальні провадження за статтями 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Наразі правоохоронці проводять слідчі дії та з'ясовують деталі цих злочинів.

Последние новости