Для дітей організовують безкоштовний табір відпочинку на Дніпропетровщині

Для дітей організовують безкоштовний табір відпочинку на Дніпропетровщині || - фото: vlagere.com

Для маленьких мешканців Дніпропетровської області організований літній відпочинок в освітньому навчальному центрі "Логос".

За словами директорки зі зв’язків з громадськістю центру "Логос" Анни Жуковіної, у центрі для дітей запланована насичена програма: вивчення загальноосвітніх предметів в ігровій формі, арттерапія, майстер-класи, тренінги з подолання посттравматичних синдромів, програма з розвинення лідерських якостей у дітей, боротьби зі стресом. Також будуть спортивні змагання та багато різних цікавинок.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Відпочинок організовують разом з благодійною організацією "Українська студентська ліга".

Перебування у таборі безкоштовне. Відпочивати там можуть діти-переселенці 7-16 років. Зміна триватиме сім днів із чотириразовим харчуванням.

Деталі про початок зміни та діяльність табору можна буде переглянути пізніше – тут.

Заступниця начальника управління департаменту соціального захисту населення Дніпропетровської ОВА Людмила Король, зазначила, що малечу можна також відправити закордон. Для цього, батькам необхідно необхідно звернутися до структурних підрозділів виконавчих органів влади з відповідною заявою.

Нагадаємо, Кабмін спростив організацію виїзду дітей за кордон на оздоровлення та відпочинок. Які документи потрібні – читайте тут

 

Последние новости