Як у Дніпрі отримати міжнародну допомогу від ООН

Як у Дніпрі отримати міжнародну допомогу він ООН - || фото: fastiv-region.gov.ua

Нещодавно Всесвітня продовольча програма (ВПП) від Організації Об’єднаних Націй почала допомагати переселенцям у Дніпрі. Зокрема вони тепер можуть отримати грошові виплати.

У міському департаменті соціальної політики повідомили, що у Дніпрі переселенці можуть оформити не тільки державну, але і міжнародну допомогу. Зробити це можна у дніпровському управлінні соціального захисту населення.

Основним отримувачем виплат може бути глава сім'ї або будь-який інший член сім'ї віком від 18 років, з дійсним доступним документом, що посвідчує особу. Він необхідний для отримання коштів у відділеннях Western Union або банках-партнерах Western Union.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Щоб отримати допомогу від ООН необхідно звернутися до управлінь соціального захисту населення Дніпровської міської ради за місцем проживання за адресами:

Центральне управління соціального захисту населення ДМР:

Правобережне управління соціального захисту населення ДМР:

Лівобережне управління соціального захисту населення ДМР:

Сума грошової допомоги складатиметься з щомісячної виплати 2 220 гривень на одну особу протягом одного місяця з можливістю продовження допомоги до трьох місяців.

Після реєстрації основний одержувач отримає SMS на телефон, де буде вказано номер і суму переказу, валюту (гривня) та країну-адресанта (Італія).

Код буде дійсний протягом 30 днів. Протягом цього періоду одержувач повинен відвідати будь-який із центрів Western Union або відділення банків-партнерів і показати документ, що посвідчує особу, і отриманий код. Також є банки-партнери, такі як Приват Банк, які мають опцію отримання коштів на рахунок через мобільний додаток.

Отримати відповіді на найбільш поширені можна на цьому сайті. Самостійно зареєструватися також тут.

[read_more_vg id="1205971"]

Последние новости