До мешканців Дніпра, які мають борги за воду, приходитимуть колектори (список адрес)

До жителів Дніпра, які мають борги за воду, приходитимуть колектори - || фото: zn.ua

Комунальне підприємство "Дніпроводоканал" планує боротися із боржниками. Для цього хочуть звернутися за допомогою до колекторного агентства. Відповідний тендер було опубліковано на сайті електронних закупівель Рrozorro.

Згідно з тендерною документацією, у Дніпрі є дві тисячі боржників, які не платять за послуги водопостачання та водовідведення. Загальна сума їхнього боргу становить понад 33 мільйони гривень.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

КП вирішило звернутися по допомогу до колекторів, щоб вони допомогли "збити" борги. Вони зможуть не лише писати СМС-повідомлення боржникам, але також зустрічатися з ними особисто та відключати їхні квартири від каналізації.

Колекторам нададуть реєстр боржників, з якими вони працюватимуть до 30 січня 2022 року. Найменша сума боргу у цьому списку – 14 тисяч гривень, а максимальна – 49 тисяч гривень.

Список боржників дивіться нижче (щоб збільшити, натисніть на зображення):

Нагадаємо, що у Дніпрі продовжують безкоштовне встановлення індивідуальних газових лічильників. Стали відомі адреси, за якими проводитимуть роботи у 2022 році. Переглянути повний перелік можете тут.

Последние новости