Пес, якого зрадили: історія про песика Тома, що живе у дніпровському притулку

Пес, якого зрадили: історія про песика Тома, що живе у дніпровському притулку - || фото: UAnimals

Команда UAnimals отримала два запити на евакуацію собак з Донеччини. Історія Асі закінчилася щасливо, але, на жаль, історія Тома не має щасливого кінця.

В організації захисту тварин UAnimals розповіли, що отримали два запити на евакуацію тварин з Селидового на Донеччині. І перша, і друга родини мусили рятуватися від війни та не мали змоги забрати із собою тварин.

Поки люди собаки Асі шукали дім у новому місті, за твариною доглядали родичі. Щойно житло знайшлося, власниця Асі написала волонтерам та попросила привезти улюбленицю до неї. Собаку зустріли міцними обіймами, тепер все у неї буде добре.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Але з псом Томом, повідомляють в UAnimals,  все було інакше. Його люди також евакуювалися з Селидового. Тома попросили евакуювати та прилаштувати в притулок якомога ближчий до міста, в яке переїжджає сімʼя. Чоловік обіцяв забрати улюбленця, щойно знайдеться житло, куди можна із собакою.

Організація захисту тварин вирішила допомогти родині - зв'язалися із місцевими волонтерами, які передали UAnimals перелік будинків, які здаються в оренду. У деяких можна було навіть безоплатно жити переселенцям із тваринами. Уявіть, як UAnimals зраділи, вони одразу ж зателефонували родині Тома, але у відповідь почули:

- У нас на новому місці є квартира, дім нам не треба. А такому великому собаці, який звик жити на вулиці, краще буде у притулку, - розповідають волонтери.

Тома зрадили найрідніші. Тепер пес живе у дніпровському притулку "Вуглик".

Ніхто не знає, що відчуває пес, який мав сімʼю і зараз залишився без неї, але UAnimals болить за кожну покинуту тварину.

На жаль, таких котів і собак залишається чимало у прифронтових селах і містечках. Якщо ви хочете допомогти їх евакуювати звертайтеся за посиланням.

Последние новости