Офіційно: коли у Дніпрі розпочнеться опалювальний сезон

Офіційно: коли у Дніпрі розпочнеться опалювальний сезон - || фото: 5.ua

Міський голова Борис Філатов підписав розпорядження про початок опалювального сезону у Дніпрі.

У документі йдеться про те, що опалювальний сезон розпочинається у місті з вівторка, 1-го листопада. Комунальному підприємству "Теплоенерго" доручили провести пуск об’єктів теплопостачання з подачею теплової енергії для опалення та гарячої води. У першу чергу будуть забезпечувати об’єкти соціальної сфери.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Дніпрогазу" доручили забезпечити газопостачання теплоелектростанцій, комунальних та виробничо-опалювальних котелень, а ДТЕК "Дніпровські електромережі" – забезпечити їхнє електропостачання.

Борис Філатов зазначив, що через певні технологічні процеси тепло в деяких будинках може з’явитися впродовж декілька днів.

Розпорядження про початок опалювального сезону - || фото: t.me/borys_filatovv

Нагадаємо, що після масованих ракетних ударів по енергетичній інфраструктурі 10 жовтня українців закликали менше споживати електроенергію, щоб енергетики мали можливість стабілізувати систему енергопостачання. Наприклад, у Дніпрі змінили графік відключень вуличного освітлення, а також внесли зміни у роботу електротранспорту. Окрім цього, у Дніпропетровській області почали запроваджувати стабілізаційні відключення світла.

Последние новости