30 тисяч євро від Німецького фонду для бібліотеки Дніпропетровської області

30 тисяч євро від Німецького фонду для бібліотеки Дніпропетровської області || фото: Микола Лукашук

Завдяки цим коштам на базі бібліотеки створять «СпільноХаб». Це - сучасний простір, що включатиме ІТ-зону, релакс-зону, Makerspace та сімейний простір.

Тут кожен зможе знайти щось для себе: від навчання за комп’ютером до відпочинку та творчих занять, повідомляє голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Там можна буде отримати підтримку, доступ до освітніх ресурсів, щоб продовжувати навчання, взяти участь у тренінгах і зустрічах, що сприяють інтеграції у суспільне життя, психологічній реабілітації. 

Бібліотеки під час війни стають не лише місцем для доступу до знань, а й важливим осередком психологічної підтримки та соціальної адаптації. Тож, зокрема, у «СпільноХабі» проводитимуть заходи для переселенців, ветеранів та інших верств населення, які постраждали від війни.“,

"Дякую нашим бібліотекарям, які, попри складні часи, продовжують працювати на благо міста та області, залучають міжнародні гранти та адаптуються до нових викликів", - зазначив голова ДОР Микола Лукашук.

Раніше, ми писали про те, що Дніпро отримав погодження від Міністерства культури та інформаційної політики на реорганізацію бібліотечної системи в місті. 

Последние новости