Британський театр в кіно: Сон в літню ніч

АФІША - КІНО
ava
Жанр
комедія
,
спектакль
Тривалість
177 мин.
Країна, рік
Великобританія
,
2014
Вікові обмеження (років)
16
Прем'єра в Україні
15 липня 2014
0.00

Про фільм

Три історії, три сни.

Лізандр і Деметрій закохані в одну і ту ж прекрасну афінянку - Гермію. Кожен намагається домогтися руки дівчини, однак її серце належить Лізанду. Батько Гермії вважає юнака негідною партією для дочки і тому не дає парі свого благословення на шлюб. Тоді Лізандр і Гермія вирішують покинути Афіни для того, щоб повінчатися. Однак їх планам заважає Єлена, безнадійно любляча Деметрія - вона видає втікачів. Деметрій одразу кидається навздогін, щоб повернути Гермію. Єлена вирушає слідом за ними. Але в лісі закоханих чекає дух Пек, маленький ельф, який здатний збити з шляху кого завгодно!

В цей же час цар фей і ельфів Оберон зі своєю дружиною Титанією сваряться - вони ніяк не можуть поділити між собою хлопчика-пажа Титанії. Щоб обдурити дружину, Оберон просить Пека дати їй чарівного зілля - і тоді Титанія закохується в Мотка, ткача з ослячою головою.

Сам же Моток, граючий Пірама в п'єсі, створеній для весільного торжества, вирішує, що ослина голова, подарована йому Пеком і любов Титанії - це тільки сон.

Розклад сеансів

calendar
Показати більше
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах

Інші фільми

Завантажуються нові фільми