Метро (METRO Cash&Carry) в Юбилейном

Рейтинг заведения

5.0
#3
из 7 предприятий в рейтинге категории Торгово-развлекательные центры

* рейтинг работает в тестовом режиме
Очень хорошо
1
Хорошо
0
Неплохо
0
Плохо
0
Ужасно
0

О компании

Задоволення потреб наших покупців - основа діяльності компанії. Ми працюємо для того, щоб наші покупці не турбувались про закупки та могли зосередитись на своїх клієнтах.

Покупці METRO отримують додаткові вигоди від індивідуальних програм лояльності та послуг, таких як, наприклад, доставка.

Компанія пропонує "Програму підтримки та розвитку роздрібної торгівлі". В її рамках у всіх торговельних центрах компанії працюють спеціалісти, які надають безкоштовні консультації представникам роздрібної торгівлі та допомагають їм переобладнувати їх магазини.

Компанія "МЕТРО Кеш енд Кері Україна" була першим оптовим оператором, який представив власні торгові марки(ВТМ) в Україні в 2003 р. Асортимент ВТМ компанії наразі нараховує понад 2000 продовольчих та непродовольчих товарів під 6 брендами. Для всієї ВТМ продукції METRO характерні висока якість та приваблива ціна.

Рішення "під ключ" дозволяють нашим покупцям розпочати новий бізнес або розвинути існуючий. Наприклад, Rioba - це все, що необхідно для кафе або кав'ярні: від кави до професійного обладнання, посуду та одягу для персоналу. Ми відкриваємо брендовані бари Rioba разом з нашими покупцями.

Это чат – пиши и читай 👇
Давайте улучшим справочник 💪
Исправляй устарелые данные
Добавляй новые компании
Продвигай свою компанию
(coming soon)
Не получается внести правки? Свяжитесь с нашим редактором справочника в Telegram

Компании рядом

Загрузка...