СШ № 140

Рейтинг заведения

0.0
У предприятия еще нет оценки, либо она еще не обновилась

* рейтинг работает в тестовом режиме
Очень хорошо
0
Хорошо
0
Неплохо
0
Плохо
0
Ужасно
0

О компании

Матеріальна база для проведення навчально-виховного процесу досить потужна. 40  класних  кімнат  і навчальних кабінетів, що мають естетичний вигляд та зі смаком оформлені, розміщені у двох навчальних корпусах. До послуг учнів та вчителів  сучаснийкомп'ютерний клас на 15 робочих місць, які цілодобово підключені до мережі Іnternet.

У школі є три спортивних зали, актова зала та їдальня на 270 місць.

З метою зростання фахової майстерності вчителів, творчого вирішення педагогічних завдань і проблем школи у школі працює 7 методичних комісій, 4 творчих групи вчителів, затверджено проблеми, над якими працюють ШМК, творчі групи вчителів. Педагогічний колектив школи спрямовує свою роботу на створення належних умов для якісного засвоєння учнями навчального матеріалу, для розвитку здібностей учнів і формування їх особистості. Випускник школи повинен бути людиною фізично здоровою, інтелектуально і духовно розвиненою в галузі самопізнання, готовий до соціальної адаптації. Це повинна бути творча особистість, яка вміє приймати помірковані рішення, передбачати їх можливі наслідки, відчувати відповідальність за нинішнє і майбутнє світу.

У 2004  році створена дитяча організація "Шкільна республіка" ( орган учнівського самоуправління) з метою забезпечення широких можливостей щодо реалізації можливостей учнів, захисту їхніх прав, відвернення їх уваги від асоціальних форм поведінки.

З 2006 року випускники школи  беруть  участь у зовнішньому незалежному оцінюванні, де демонструють  міцні знання з вивчення предметів базового компоненту і стають студентами вищих навчальних закладів.

 Велика заслуга в цьому  педпрацівників школи. У  школі працює дружний, талановитий колектив однодумців , які відповідально ставляться до своїх обов’язків.

Это чат – пиши и читай 👇
Давайте улучшим справочник 💪
Исправляй устарелые данные
Добавляй новые компании
Продвигай свою компанию
(coming soon)
Не получается внести правки? Свяжитесь с нашим редактором справочника в Telegram

Компании рядом

Загрузка...