СШ № 147 им. В.М. Черновола

Рейтинг заведения

5.0
#7
из 50 предприятий в рейтинге категории Школы

* рейтинг работает в тестовом режиме
Очень хорошо
1
Хорошо
0
Неплохо
0
Плохо
0
Ужасно
0

О компании

Комунальний заклад освіти "Дніпропетровська середня загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня №147 імені В.Чорновола" Дніпропетровської міської ради відчинила свої двері для учнів мікрорайону 1 вересня 1993 року.

Було повні дві зміни, були труднощі… Але поступово, з роками, разом з учнями, які прийшли до нас, разом з деревцями, псадженими їхніми руками, народжувалися нові традиції. Міцнів і розвивався творчий потенціал педагогічного колективу, який висунув на перший план розвиток загальнолюдських цінностей учнів і, в першу чергу, особистості дитини як вищої, унікальної цінності, виховання дитини на народних традиціях, в любові до природи.

У 2015 – 2016 навчальному році навчанням охоплено 937 учнів

Основним пріоритетним напрямком роботи школи є спрямування навчально-виховного процесу на виховання і розвиток фізично досконалої, естетично довершеної особистості в екологічно чистому середовищі.

Мета школи – бути місцем самореалізації та самовизначення особистості й створенняумов для її повноцінного інтелектуального, фізичного й духовного розвитку. З цією метою у нас створено музейний комплекс із 7 музеїв (кімната - музей пам'яті В. Чорновола, кімната - музей історії козацтва, майстерня - музей народних промислів, кімната - музей історії Другої світової війни, кімната—музей Т.Г.Шеченко, кімната—музей "Трагічні сторінки історії України", кімната—музей спортивних досягнень).

Другого лютого 2010 року розпорядженням Кабінету Міністрів України № 195–р школі присвоєно ім’я Героя України, громадського діяча В’ячеслава Чорновола.

Это чат – пиши и читай 👇
Давайте улучшим справочник 💪
Исправляй устарелые данные
Добавляй новые компании
Продвигай свою компанию
(coming soon)
Не получается внести правки? Свяжитесь с нашим редактором справочника в Telegram

Компании рядом

Загрузка...