УВК №51

Рейтинг заведения

2.0
#39
из 50 предприятий в рейтинге категории Школы

* рейтинг работает в тестовом режиме
Очень хорошо
0
Хорошо
0
Неплохо
0
Плохо
1
Ужасно
0

О компании

Середня школа № 51 побудована у 1937році на пришкільній ділянці колишньої чотирьохрічної школи. Відновлена у післявоєнні роки в 1955році, в 1962р. до основної будівлі прибудовані спортивна та актова зали. Основна будівля розміщується в 4 поверховій будівлі, загальною площею 4279 м2. У ній обладнані мала спортивна зала, 33 класних кімнати та кабінети, площею 50м2 кожний.

Перший випуск учнів стався у 1941 році і співпав  з початком Великої Вітчизняної війни. З початком війни багато випускників пішли на фронти. В боях за Дніпропетровськ героїчно загинув і один з перших директорів школи Чуіченко М.В. Під час окупації загинули учні школи Пірогов і Пічковський, які були у підпіллі.

 У роки війни будинок школи було спалено фашистами.З 1947 року школа почала працювати в напівзруйнованому будинку як семирічка. Першим директором після війни була призначена Данилова М.А., завучем Терморезова Р.Г.

У 1954р. школа була відбудована і почалося будівництво спортивного та актового залів. Школа отримала 26 класних кімнат, серед них фізичний, хімічний, електротехнічний, біологічний кабінети,майстерні по дереву та металу.   

На весні 1954р. директором призначено Каназірського А.М. (працював до 1957р.), завучем  - Хобота А.С. З 1955р. школа стала працювати як десятирічка. Вчителів працювало – 36.

Это чат – пиши и читай 👇
Давайте улучшим справочник 💪
Исправляй устарелые данные
Добавляй новые компании
Продвигай свою компанию
(coming soon)
Не получается внести правки? Свяжитесь с нашим редактором справочника в Telegram

Компании рядом

Загрузка...