Неполная СОШ №127

Рейтинг заведения

0.0
У предприятия еще нет оценки, либо она еще не обновилась

* рейтинг работает в тестовом режиме
Очень хорошо
0
Хорошо
0
Неплохо
0
Плохо
0
Ужасно
0

О компании

Восьмирічна школа №127 була збудована в Са­марському районі методом народного будівництва і всту­пила в дію 1 вересня 1961 року. На будівництві працюва­ли батьки, діти, вчителі. Дружно восени 1961 року були посаджені алеї учнями і вчителями. Пізніше посадили сад, збудували спортивний зал та гарну їдальню.

До 2002 року школа опалювалася котельнею, що працювала на вугіллі.Три роки тому побудована нова газова котельня, що відповідає сучасним вимогам і стандартам.

Капітально відремонтовано їдальню. Придбано нові меблі. Вона розкішно озеленена.

Територія школи – 3,5 га.

Садово-паркова зона – 1,8 га.

Є квітники і газони, що підтримуються в належному стані.

Відремонтовано навчальні кабінети, спортивна зала, майстерні згідно санітарних норм і правил. Закуплено меблі для кабінетів початкових класів. Майстерні забезпечені необхідним обладнанням і приладами, що дає можливість якісно виконувати навчальну програму.

Велика робота проводиться по озелененню приміщень та території школи. В шкільній теплиці вирощують декоративні та кімнатні рослини. 

Неповна середня загальноосвітня школа №127 м. Дніпропетровська перереєстровано в Комунальний заклад освіти "Неповна середня загальноосвітня школа №127" Дніпропетровської міської ради з 08.12.2009р.

Это чат – пиши и читай 👇
Давайте улучшим справочник 💪
Исправляй устарелые данные
Добавляй новые компании
Продвигай свою компанию
(coming soon)
Не получается внести правки? Свяжитесь с нашим редактором справочника в Telegram

Компании рядом

Загрузка...