Рассвет Гостиница

Рейтинг заведения

0.0
У предприятия еще нет оценки, либо она еще не обновилась

* рейтинг работает в тестовом режиме
Очень хорошо
0
Хорошо
0
Неплохо
0
Плохо
0
Ужасно
0

О компании

Готель Рассвет розташована на березі найдовшої річки України - Дніпро, в історичному центрі міста Дніпропетровськ. Всього в 5 хвилинах ходьби від готелю Дніпропетровська Рассвет знаходиться Монастирський острів з зоною відпочинку і з чистими піщаними пляжами.

7 поверховий готель Дніпропетровська "Рассвет" радий запропонувати комфортабельні номери на 248 гостей мають 7 різних категорій. Кожен із затишних номерів готелю Дніпропетровська Рассвет має все необхідне для приємного і комфортного відпочинку:

-- безкоштовний високошвидкісного Wi-Fi Інтернет
   -- супутникове телебачення
   -- холодильник
   -- гардеробна
   -- сучасні комфортні меблі
   -- ліжко з ортопедичним матрацом
   -- євро-санвузол

До послуг відпочиваючих готелю Рассвет - ресторан і бар з чудовою кухнею і різноманітним меню. За вашим бажанням Ваше замовлення можуть принести Вам в номер.

Cоставляют хорошого ресторану є смачна кухня, затишна обстановка, ввічливе обслуговування, і все це є в ресторані готелю Дніпропетровська Світанок. Ресторан готелю Світанок - це вишуканий і розкішний ресторан в Дніпропетровську, розташований на першому поверсі однойменного готельного комплексу.

Банкетний зал

Банкетний зал ресторану Світанок, з його неповторною атмосферою затишку і комфорту підійде для проведення вашого свята, будь то весілля, ювілей або сімейне торжество.

Вам потрібно провести корпоративну вечірку або ділові переговори, і ви шукайте банкетний зал, відповідний для подібних випадків? Банкетний зал гостніци "Світанок" буде для вас ідеальним місцем для проведення будь-якого заходу.

Розкішний інтер'єр, просторий зал, відмінна сервіровка і смачна кухня зможуть надати незвичайність ділової зустрічі або свята і приємно здивують найвибагливішого гурмана. Ресторан "Світанок" в нашому готелі Дніпропетровська, шикарний банкетний зал якого оформлений в пастельних тонах, привабливий не тільки своєю фантастичною атмосферою романтики, а й воістину, королівським оздобленням.

Это чат – пиши и читай 👇
Давайте улучшим справочник 💪
Исправляй устарелые данные
Добавляй новые компании
Продвигай свою компанию
(coming soon)
Не получается внести правки? Свяжитесь с нашим редактором справочника в Telegram

Компании рядом

Загрузка...