"Укрзалізниця" передумала збільшувати ціну квитків на рейс Київ – Львів – Київ

Новость - Транспорт и инфраструктура - "Укрзалізниця" передумала збільшувати ціну квитків на рейс Київ – Львів – Київ

Новость - Транспорт и инфраструктура - "Укрзалізниця" передумала збільшувати ціну квитків на рейс Київ – Львів – Київ

Транспорт и инфраструктура
14 марта 2016 18:04

"Укрзалізниця" не змінюватиме категорію нічних швидких поїздів №91/92 Київ – Львів – Київ та №105/106 Київ – Одеса – Київ. Про це VG Львів повідомили у прес - службі відомства.

Нагадаємо: Потяг зі Львова до Києва став "експресом": приїжджатиме швидше на ... 5 хвилин

Вони й надалі курсуватимуть як "Нічний швидкий", а не "Нічний експрес", як планувалося раніше. У зв’язку з цим пасажирам, які вже придбали квитки за тарифом категорії "Нічний експрес" на дати відправлення з 27 березня, буде повернуто різницю вартості проїзду.

Повернути різницю вартості квитків на ці поїзди пасажири зможуть у день завершення поїздки в касах станцій прибуття. Якщо проїзні документи були оформлені через Інтернет, то в касі необхідно буде оформити заявку на повернення різниці коштів.

"На сьогодні не затверджено фінансовий план ПАТ "Укрзалізниця", що в свою чергу не дозволяє підприємствам пасажирського господарства в повному обсязі підвищити рівень комфортності поїздки пасажирів у пасажирських поїздах, а особливо в поїздах категорії "Нічний експрес".

Тому керівництвом "Укрзалізниці" до поліпшення ситуації прийняте рішення повернути попередню категорію пасажирським поїздам № 91/92 Київ-Львів і № 105/106 Київ-Одеса, а саме "Нічний швидкий". Для цього виконана відповідна робота з приведення коефіцієнтів фірмовості до єдиних стандартів, що й дозволило зменшити анонсовану раніше вартість проїзду", - пояснили у відомстві.

Довідка: Категорії "Нічний експрес" відповідають поїзди, які окрім високої (не менше 70 км/год) маршрутної швидкості передбачають надання пасажирам покращених умов комфорту та цілого переліку додаткових послуг. На сьогодні в категорії "Нічний експрес" курсують поїзди № 113/114 Харків – Івано-Франківськ – Харків та № 115/116 Харків – Мукачеве – Харків. Середня зайнятість місць у цих поїздах у січні-лютому 2016 року перевищила 80%.

Читайте також Стало відомо, скільки коштують квитки на потяг зі Львова до Варшави і Вроцлава

Россия отменила поезда в Украину: причины

Їздити у Польщу через Львів стало зручніше

В поездах Интерсити появилось новое кафе: цены, меню

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях