18-19 грудня. Тест Драйв модельного ряду Jaguar Land Rover

Новость - Транспорт и инфраструктура - 18-19 грудня. Тест Драйв модельного ряду Jaguar Land Rover

Новость - Транспорт и инфраструктура - 18-19 грудня. Тест Драйв модельного ряду Jaguar Land Rover

Транспорт и инфраструктура
18 декабря 2015 10:23

Скористайтеся унікальною можливістю ознайомитися та протестувати* власноруч легендарні британськи автомобілі в салоні офіційного дилера ТОВ "АЕЛІТА ПРЕМІУМ" 18-19 грудня 2015 року.


Автомобілі, що будуть доступні для тест-драйву


Новий Jaguar XE – Автомобіль був представлений укарїнським споживачам влітку 2015 року. Jaguar XE - справжній автомобіль для водія. Jaguar XE по новому визначає концепцію спортивних седанів, завдяки його прогресивній надлегкій конструкції кузова, плавним лініям стилізації, розкішному інтер’єру та визначному рівню керованості.

Jaguar XF. Новий XF відрізняється відмінною злагодженістю та атлетичністю. Чудово відшліфовані вигини втілюють наполегливий характер автомобіля. Решітка радіатора у рішучо вертикальному положенні та потужна опуклість капоту додатково підсилюють зосереджений вигляд автомобіля. Кузов схожий на елегантну арку, що завершується задніми світлодіодними ліхтарями з виразним вигином і графікою. Новий XF – це вибір для водіїв, які прагнуть справжньої розкоші.

Land Rover Discovery Sport

Новий Discovery Sport – це перша модель позашляховиків Land Rover із дизайном нового покоління. Це сучасний, чудово обладнаний та виразний автомобіль із ідеально пропорційним компактним кузовом і рішучою постаттю. Поєднання легко впізнаваного силуету та відмінно відшліфованих рельєфних поверхонь створює автомобіль, що викликає відчуття єднання на емоційному рівні.

Land Rover Range Rover Evoque

Range Rover Evoque пропонує безліч можливостей для персоналізації вашого автомобіля. 

Завдяки сучасному дизайну та унікальному силуету автомобіль вигідно виділить вас серед інших на вулицях міста. Range Rover Evoque здатний впевнено долати будь-який рельєф за найбільш несприятливих погодних умов, забезпечуючи відмінну паливну економічність, яка досягається завдяки технологіям екологічної ефективності.

Land Rover Range Rover Sport

Починаючи від потужних ліній кузова та закінчуючи "плаваючим" дахом і кутом нахилу лобового скла, що створює відчуття швидкості, кожну деталь Range Rover Sport піднесено до нового рівня якості. Range Rover Sport створює якісно нову динаміку руху автошляхами у поєднанні з впевненим доланням бездоріжжя, притаманним автомобілям Land Rover. Але, насамперед, це автомобіль для водія. 

Влаштуйтеся за кермом Range Rover Sport і одразу зрозумієте: він прагне руху вперед.

Land Rover Range Rover

Бездоганний дизайн і революційна надлегка конструкція дали нам можливість повністю змінити бачення клієнтів щодо розкішного автомобіля. Це справжній прорив у рівні комфорту, вишуканості та керованості.

Легку впізнаваность Range Rover обумовлюють три класичні лінії. Культовий силует автомобіля має дещо звужену до верху форму, у той час як глянсово-чорні стійки підкреслюють "плаваючий" дах. Цілий ряд удосконалених технологій забезпечують потужність за будь-яких дорожніх або погодних умов. Вишуканість притаманна Range Rover на генетичному рівні. Автомобіль відмінно обладнаний та продумано сконструйований для створення відчуття затишку, спокою, розкоші та комфорту.

ТОВ "АЕЛІТА ПРЕМІУМ"

м. Дніпропетровськ

Пр.-т. Слобожанський 34-Б

Тел..: (056) 371-56-96

www.jaguar.dp.ua  и  www.landrover.dp.ua

Ленд Ровер. Ягуар. Ікс Еф. Ікс І. Діскавері Спорт. Ренж Ровер Евок. Ренж Ровер Спорт. Ренж Ровер. Дзвінки згідно тарифів Ваших операторів телефонного зв’язку. Можливість зробити випробувальну поїздку надається власникам автомобілів бізнес класу зі стажем водіння не менше 3х років 

18-19 грудня. Тест Драйв модельного ряду Jaguar Land Rover фото

18-19 грудня. Тест Драйв модельного ряду Jaguar Land Rover фото 1

18-19 грудня. Тест Драйв модельного ряду Jaguar Land Rover фото 2

18-19 грудня. Тест Драйв модельного ряду Jaguar Land Rover фото 3

18-19 грудня. Тест Драйв модельного ряду Jaguar Land Rover фото 4

18-19 грудня. Тест Драйв модельного ряду Jaguar Land Rover фото 5

ТОП РАЗДЕЛА
Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях