Борис Філатов розповів, що вдалося зробити у перший рік після переобрання на посаду міського голови Дніпра

Борис Філатов розповів, що вдалося зробити у перший рік після переобрання на посаду міського голови Дніпра - фото

Борис Філатов розповів, що вдалося зробити у перший рік після переобрання на посаду міського голови Дніпра - фото

События
21 декабря 2021 13:34

21 грудня міський голова Дніпра Борис Філатов відзвітував онлайн за виконану цьогоріч роботу в місті. Виступ мера відеозв’язком транслювався на платформі zoom-конференції, а також на офіційній сторінці у Facebook та YouTube-каналі. 

Борис Філатов наголосив: лише за 2021-й рік було виконано майже 70% обіцянок, даних перед його минулорічним переобранням на посаду. «Ми повністю виконали взяті на себе зобов’язання у ключових галузях: медицина, соціальна політика та гуманітарна сфера. Зроблено дійсно багато, і всі можуть це бачити», — сказав Філатов. 

До звіту увійшло понад два десятки тематичних блоків роботи міського господарства — від капітального будівництва, медицини, освіти та соціальної галузі до транспорту, екології та міжнародних відносин. 

Борис Філатов також відповів на низку питань від дніпрян. Протягом трансляції вівся загальний протокол. До нього увійшли всі питання, які не були озвучені в ефірі. Тож за декілька тижнів цей документ з усіма відповідями буде оприлюднений на офіційних платформах мерії Дніпра. 

Переглянути повне відео звіту можна тут:

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях