Volia запрошує жителів Дніпра «відчути» життя на турбошвидкості до 1 Гбіт/с

Volia запрошує жителів Дніпра «відчути» життя на турбошвидкості до 1 Гбіт/с

Volia запрошує жителів Дніпра «відчути» життя на турбошвидкості до 1 Гбіт/с

События
09 ноября 2020 16:20

Не встигнеш оком мигнути, а новий фільм вже закачано на гаджет – турбошвидкість до 1 Гбіт / с здатна творити чудеса.  Volia запрошує жителів Дніпра підключити нову швидкість і відчути її позитивні зміни.  Перехід від швидкості в Мбітах до 1 Гбіт - це не просто зміна цифр на «спідометрі», а зовсім інша реальність.

Що таке життя на турбошвидкості

  • Це не тільки швидкість, а стабільний і надійний доступ до мережі.  Тепер кількість підключених пристроїв ролі не грає, турбошвидкість з цим впорається.
  • Економія часу абонента завдяки миттєвій відправці файлів, в тому числі, і в хмарні сховища, а також швидкий доступ до них.
  • Зручні онлайн конференції і зустрічі, які не дадуть пропустити жодного слова або слайду.
  • Тепер можна працювати в онлайн набагато оперативніше і продуктивніше.
  • Кінофани і геймери можуть дуже швидко завантажувати і переглядати HD фільми і «важкі» ігри, а стрімінгові ігри не зависають.

Що потрібно від абонента для роботи з турбошвидкістю

Все абонентське обладнання повинно «вміти» справлятися з 1 Гбіт/с: роутер, мережева карта, комп'ютер.  Детальну консультацію щодо технічної сторони питання можна отримати в компанії або, при необхідності, придбати у Volia потрібний роутер.

Як в місті сприйняли новину про запуск турбошвидкості

З цікавістю сприйняли і перейшли до справи.  Ось що розповів директор Дніпровської філії Павло Бутенко:

- Ми вже отримуємо заявки від абонентів на підключення до нової послуги і проведення попереднього обстеження на наявність технічної можливості.  Щодня оформляється близько 10 таких заявок.  Плануємо до кінця 2020 року забезпечити турбошвидкісним Інтернетом 300 абонентів.  Тарифи зараз більш ніж цікаві!  Хочу звернути увагу жителів міста, що такий Інтернет дуже хороший для комфортного перегляду інтерактивного ТБ в HD-якості на безлічі пристроїв одночасно.  Це дозволить зануритися в світ неймовірних вражень на турбошвидкості до 1 Гбіт/с.  Як один із перших клієнтів, які вже встигли відчути переваги якісного і турбошвидкісного Інтернету, я сміливо рекомендую вибрати цю швидкість при підключенні наших послуг!

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях