У Дніпрі для дитячого відділення міської стоматологічної поліклініки № 1 придбали сучасне обладнання

У Дніпрі для дитячого відділення міської стоматологічної поліклініки № 1 придбали сучасне обладнання - фото

У Дніпрі для дитячого відділення міської стоматологічної поліклініки № 1 придбали сучасне обладнання - фото

События
22 сентября 2020 11:48

У Дніпрі для дитячого відділення стоматологічної поліклініки № 1 коштом міського бюджету придбали сучасне обладнання на 1,5 млн грн. У приміщенні близько 15 років не було ремонту, старе устаткування давало перебої, та й взагалі багато чого не вистачало. Ситуація змінилася кілька років тому, коли заклад від області повернувся у підпорядкування міста. Тоді було закуплено нове обладнання та проведений ремонт.

«Зношеність старого обладнання була вже повною. Його облаштовували десь у 70 – 80-х роках. Розуміємо, що це так легко змінювати усе. Бо стоматологія стрімко розвивається і це досить дорога галузь у медицині. Але місто нас чує», – зазначила медична директорка стоматологічної поліклініки № 1 Олена Споріш.

У Дніпрі для дитячого відділення стоматологічної поліклініки № 1 коштом міського бюджету придбали сучасне обладнання на 1,5 млн грн.У Дніпрі для дитячого відділення стоматологічної поліклініки № 1 коштом міського бюджету придбали сучасне обладнання на 1,5 млн грн.

Усе устаткування у поліклініці обладнали фотополімерними лампами, слиновідсосами, турбінними наконечниками, сучасними мікромоторами, що значно покращують умови роботи лікаря. Також закуплені нові автоклави, машина для миття, у якій спеціальним розчином дезінфікується обладнання.

Закуплені нові автоклави, машина для миття, у якій спеціальним розчином дезінфікується обладнання.Закуплені нові автоклави, машина для миття, у якій спеціальним розчином дезінфікується обладнання.

Дитяча стоматологиня Тетяна Денискіна додала, що вона задоволена новими наконечниками: «Дуже гарно, коли вони з підсвіткою: стало набагато зручніше працювати. Завдяки цьому у лікаря змінюється поле зору. Також дуже зручно, що на панель керування виведено кнопки для регулювання крісла».

на панель керування виведено кнопки для регулювання кріслана панель керування виведено кнопки для регулювання крісла

Пацієнтка пані Тетяна також оцінила зміни: «Нове обладнання – дуже приємно і для наших діточок, і для лікарів. Це також відбивається на полегшенні самого процесу. Відвідувати стоматолога тепер не страшно, а комфортно. Нам дуже подобається».

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях