ІНТЕРПАЙП та OLX поставили сім апаратів ШВЛ в лікарні Дніпропетровської області

ІНТЕРПАЙП та OLX поставили сім апаратів ШВЛ в лікарні Дніпропетровської області фото

ІНТЕРПАЙП та OLX поставили сім апаратів ШВЛ в лікарні Дніпропетровської області фото

События
08 мая 2020 11:47

Українська промислова компанія ІНТЕРПАЙП продовжує об'єднувати зусилля бізнесу та органів державної влади для боротьби з COVID-19. За два місяці під егідою створеного для боротьби з коронавірусом благодійного фонду «Відродження регіону» об'єдналися понад 100 компаній. До цієї ініціативи також приєдналася компанія OLX і спільно з ІНТЕРПАЙП закупила і поставила сім апаратів штучної вентиляції легень з повітряними компресорами в лікарні Дніпропетровської області.

ІНТЕРПАЙП та OLX поставили сім апаратів ШВЛ в лікарні Дніпропетровської області фото 1ІНТЕРПАЙП та OLX поставили сім апаратів ШВЛ в лікарні Дніпропетровської області фото 1

Апарати ШВЛ доставили в міські клінічні лікарні №4, №6, №9 Дніпра, Новомосковську центральну міську лікарню, а також до Нікопольської міської лікарні №1. Це – сучасне високотехнологічне медичне обладнання американського виробництва. Вартість обладнання склала 6,74 млн грн.

ІНТЕРПАЙП та OLX поставили сім апаратів ШВЛ в лікарні Дніпропетровської області фото 2 1ІНТЕРПАЙП та OLX поставили сім апаратів ШВЛ в лікарні Дніпропетровської області фото 2

Нові апарати можуть бути необхідні не тільки для боротьби з COVID-19, але і при лікуванні інших захворювань, коли пацієнту потрібна інтенсивна терапія і реанімація. Використовувати дане обладнання можна буде також і для новонароджених.

ІНТЕРПАЙП та OLX поставили сім апаратів ШВЛ в лікарні Дніпропетровської області фото 3 2ІНТЕРПАЙП та OLX поставили сім апаратів ШВЛ в лікарні Дніпропетровської області фото 3

«Наші колеги з Фонду Олени Пінчук та Фонду Віктора Пінчука вже не перший рік займаються оснащенням українських лікарень сучасним медичним обладнанням. Вони допомогли нам в умовах дефіциту апаратів ШВЛ в світі придбати обладнання і в короткі терміни доставити його в Україну. Сподіваюся, екстрена допомога, яку бізнес зумів надати медичним закладам, підготує область до піку захворюваності. Ми дякуємо всім партнерам і колегам, які приєдналися до нас у боротьбі з COVID-19 в Дніпропетровській області», – коментує директор з фінансів та економіки ІНТЕРПАЙП Денис Морозов.

  • ІНТЕРПАЙП та OLX поставили сім апаратів ШВЛ в лікарні Дніпропетровської області фото
  • ІНТЕРПАЙП та OLX поставили сім апаратів ШВЛ в лікарні Дніпропетровської області фото 1
  • ІНТЕРПАЙП та OLX поставили сім апаратів ШВЛ в лікарні Дніпропетровської області фото 2
  • ІНТЕРПАЙП та OLX поставили сім апаратів ШВЛ в лікарні Дніпропетровської області фото 3
  • ІНТЕРПАЙП та OLX поставили сім апаратів ШВЛ в лікарні Дніпропетровської області фото 5
  • ІНТЕРПАЙП та OLX поставили сім апаратів ШВЛ в лікарні Дніпропетровської області фото 6
  • ІНТЕРПАЙП та OLX поставили сім апаратів ШВЛ в лікарні Дніпропетровської області фото 7

ІНТЕРПАЙП та OLX поставили сім апаратів ШВЛ в лікарні Дніпропетровської області фото

В цілому компанія ІНТЕРПАЙП разом з Фондом Олени Пінчук і Фондом Віктора Пінчука направила на боротьбу з коронавірусом на національному та регіональному рівнях понад 114 млн грн.

ІНТЕРПАЙП та OLX поставили сім апаратів ШВЛ в лікарні Дніпропетровської області фото 4 3ІНТЕРПАЙП та OLX поставили сім апаратів ШВЛ в лікарні Дніпропетровської області фото 4

«Зараз увесь світ об'єднався в боротьбі з пандемією коронавирусу. І бізнесам в першу чергу важливо не залишатися осторонь і активно реагувати на ситуацію.

Незважаючи на кризу, багато компаній приєднуються до допомоги медикам, закуповують речі першої необхідності, медичне обладнання, підтримують своїх співробітників і клієнтів.

ІНТЕРПАЙП та OLX поставили сім апаратів ШВЛ в лікарні Дніпропетровської області фото 5 4ІНТЕРПАЙП та OLX поставили сім апаратів ШВЛ в лікарні Дніпропетровської області фото 5

З початку карантину першочерговим завданням для нас в OLX став пошук шляхів допомоги. Ми вирішили приєднатися до ініціативи щодо закупівлі апаратів ШВЛ, адже для багатьох пацієнтів з важкою формою COVID-19 своєчасне підключення до них надважливе. Ми раді були стати партнерами ІНТЕРПАЙП, Фондів Олени та Віктора Пінчука щодо закупівлі обладнання», – коментує Катерина Онищенко, CEO OLX Україна і Центральна Азія.


Довідка:

Благодійний фонд «Відродження регіону» – спеціальний фонд, створений з ініціативи ІНТЕРПАЙП, щоб акумулювати ресурси бізнесу для боротьби з коронавірусом в Дніпропетровській області. Роботу фонду координує компанія ІНТЕРПАЙП.

ІНТЕРПАЙП – українська промислова компанія, виробник безшовних труб і залізничних коліс. Продукція компанії постачається до більш ніж в 80 країн світу через мережу торгових офісів, розміщених на ключових ринках СНД, Близького Сходу, Північної Америки та Європи. В ІНТЕРПАЙП працюють 11 тис. співробітників. У 2019 році компанія перерахувала до бюджетів усіх рівнів 3,25 млрд. грн.

OLX – один з найбільших онлайн-бізнесів в Україні та світі. Онлайн-майданчик представлений в 40 країнах світу. В Україні база сервісу налічує понад 13 млн оголошень і щомісяця поповнюється на 4 млн нових пропозицій. Кожен другий український онлайн-користувач заходить на OLX мінімум раз на місяць. Сервіс входить в ТОП-10 найбільш відвідуваних торгових майданчиків світу. А мобільний додаток OLX встановлено на кожному другому українському смартфоні і займає першу позицію в категорії «Покупки» для iOS і Android за даними SimilarWeb.

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях