Гуфман планує виділити 10 мільйонів на допомогу городянам в умовах карантину

Геннадій Гуфман: «Зараз необхідно допомагати, а не хайповати на горі»

Геннадій Гуфман: «Зараз необхідно допомагати, а не хайповати на горі»

События
16 марта 2020 20:14

Виділити 10 мільйонів для допомоги городянам і розробити спеціальну програму захисту пенсіонерів від поширення короновірусу – про такі плани заявив сьогодні Геннадій Гуфман, голова Дніпропетровської обласної парторганізації "Опозиційна платформа - За життя".

За його словами, сьогодні важко оцінити ситуацію з поширенням коронавирусу об'єктивно, багато суперечливої інформації, але проблема є і не помічати її не можна. Вона нікого не може залишити байдужим.

Як громадський діяч і політик, він не збирається давати поради владі країни або меру Дніпра. На його погляд, міський голова робить все, що можливо на сьогодні, щоб забезпечити безпеку городян.

Зі свого боку, Геннадій Гуфман має намір використовувати наявні у нього можливості як бізнесмена і голови партійної структури, щоб доповнити міські заходи і надати допомогу городянам.

Зокрема, Геннадій Гуфман повідомив, що зі своїми партнерами по будівельному бізнесу вже обговорив ситуацію, в результаті чого було прийнято рішення – виділити 10 млн гривень на пряму допомогу людям, які в ній особливо потребують у нинішньої ситуації.

"Це не передвиборчий хід і не хайп на горі, – заявив Гуфман. – Я готовий відмовитися від участі у виборах і не виставляти свою кандидатуру на місцевих виборах на пост мера, щоб це (виділені гроші на програму захисту від короновіруса, – прим. ред) не було сприйнято як передвиборний хід. І я дійсно переймаюся, щоб це не було сприйнято кимось як хайп на горі ".

Геннадій Гуфман впевнений, що представники бізнесу в нашому місті підтримають його і будуть готові показати приклад соціальної відповідальності.

"Зараз такий момент – допомагати. Потрібно об'єднатися, допомогти і підтримати. Це потрібно. Це необхідно сьогодні робити. Упевнений, що до нас будуть приєднуватися люди, підприємства, бізнес", – говорить громадський діяч.

У ситуації, що склалася, допомога в першу чергу потрібна буде літнім людям, адже вони знаходяться в більшій зоні ризику в разі зараження. Перше, чим можна їм допомогти – мінімізувати контакти, створити умови, щоб вони якомога менше ходили в магазин. З огляду на пенсії – їм сьогодні важко запастися їжею про запас. А значить, їх потрібно забезпечити наборами продуктів харчування, засобами захисту, антисептиками. За словами громадського діяча, молодь готова допомагати в цьому питанні.

У відеозаяві Геннадій Гуфмана також озвучив, що сьогодні його команда розробляє ефективні механізми такої допомоги. Всі заходи і дії вони будуть погоджувати з міською владою, щоб бути максимально корисними суспільству.

Також сьогодні в прес-службі Геннадія Гуфмана повідомили, що тимчасово припиняють реалізацію партійних проектів для пенсіонерів: скасовані заняття скандинавської ходьби, походи у художній музей і суботні кінопокази. Всі сили команда Гуфмана і партія "Опозиційна платформа - За життя" направить на розробку соціальної ініціативи допомоги городянам у зв'язку з загрозою коронавируса.

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях