Борис Філатов: у мерії Дніпра викрили зухвалу багатомільйонну оборудку з продажу землі (відео)

Новость - События - Борис Філатов: у мерії Дніпра викрили зухвалу багатомільйонну оборудку з продажу землі (відео)

Новость - События - Борис Філатов: у мерії Дніпра викрили зухвалу багатомільйонну оборудку з продажу землі (відео)

События
23 января 2020 17:40

У мерії Дніпра викрили масштабну махінацію з продажу землі за фальшивими документами. Протягом пів року підручні місцевого злочинного угруповання торгували, по суті, віртуальними кадастрами. Обсяг виявлених земельних крадіжок дорівнює площі майже 20 футбольних полів.

"Є інформація, що процес організував колишній керівник справ міськради, якого ми зі скандалом звільнили в 2016 році. Зрозуміло, що за ним, найпевніше, стоять люди, котрі називають себе поважними бізнесменами і міськими меценатами. Водночас – і ми говоримо про це відкрито – до історії можуть бути причетні і деякі з сьогоднішніх працівників або навіть техперсоналу міськради", – заявив Борис Філатов у коментарі до авторської передачі на своєму youtube-каналі.

У міськраді Дніпра розпочали службове розслідування. Керівництво архівного управління відсторонено. Борис Філатов також закликав підприємців повернути місту незаконно придбану землю. У деяких фальшивках, датованих кінцем 90-х років, указані назви вулиць, котрі у місті з’являться лише після декомунізації – у 2015 році. Подивитися програму "Запитай Філатова" можна тут:

https://youtu.be/7pYngF5UeKo

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях