Дніпро, готуйся запалювати разом з Люкс ФМ!

pixabay.com

pixabay.com

События
26 июня 2018 13:04

30 червня, в клубі Бартоломео 19.00 відбудеться мега-розривна, гаряча вечірка LuxFMPartyTour! На одній сцені для тебе виступатимуть улюблені виконавці – MichelleAndrade, АГОНЬ, KAZKA та MOZGI! За кльовий настрій відповідають зірки ефіру Люкс ФМ – ведучіВасиліса Рядних і Слава Дьомін.

Хто, як не Люкс ФМ, зробить твоє літо шаленим, тусовочним, яскравим та кольоровим? Люкс ФМ підготував для мешканців різних міст України божевільний сюрприз - LuxFMPartyTour. Що це таке? Це найкращі люксові ведучі, найпопулярніші зірки, феєричні шоу та гуляння до ранку.

Дніпро, готуйся запалювати разом з Люкс ФМ! фотоДніпро, готуйся запалювати разом з Люкс ФМ! фото 1Дніпро, готуйся запалювати разом з Люкс ФМ! фото 2Дніпро, готуйся запалювати разом з Люкс ФМ! фото 3

З нами сумно не буває! Перша вечірка LuxFMPartyTour відбулась у Рівному. Тут для гостей запалював Макс Барських, Наталка Карпа та IvanNavi.

Далі LuxFMPartyTour влаштував справжній бум у Харкові. Зіркові гості другого міста були TamerlanAlena, Alekseev і королева ночі ОЛЯ ПОЛЯКОВА!

Дніпро, готуйся запалювати разом з Люкс ФМ! фото 4

Що ж, ну а тепер, Дніпро, твоя черга! Вже 30 липня, у клубі Бартоломео о 19.00 стане по-справжньому гаряче. На тебе очікує масштабне музичне шоу за участю найвідоміших українських зірок! На сцену вийдуть MichelleAndrade, АГОНЬ, KAZKA і MOZGI! А також заряджені драйвовою енергією люксові ведучі Василіса Рядних і Слава Дьомін. Позитивні емоції і кльовий настрій гарантовано. Це буде найкрутіша вечірка сезону! Готовий запалювати? Приходь на LuxFMPartyTour в Дніпрі. Розкачаємо літо разом!

Дніпро, готуйся запалювати разом з Люкс ФМ! фото 5

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях