Зневага до української мови та ганебна поведінка: за що Борис Філатов звільняє одіозну заступницю

Новость - События - Зневага до української мови та ганебна поведінка: за що Борис Філатов звільняє одіозну заступницю

Новость - События - Зневага до української мови та ганебна поведінка: за що Борис Філатов звільняє одіозну заступницю

События
28 февраля 2018 13:12

Міський голова Дніпра Борис Філатов запропонував звільнитися своїй заступниці СвітланіЄпіфанцевій. Про рішення, якому передували мовний скандал і порушення етики держслужбовця, очільник міста повідомив 28 лютого на своїй сторінці у Facebook.

"Якщо хтось досі вважає, що я і далі терпітиму ваше ледарювання, хамство, пиятику й дурощі в соцмережах, то він серйозно помиляється. Жодні політичні домовленості, заслуги минулого чи особисті симпатії не стануть для вас індульгенцією від звільнення. Ніякого імунітету. Ні для кого. І нехай ця історія стане наукою для інших державних службовців мерії", – написав Борис Філатов.

Високу посаду горезвісна чиновниця може втратити через свою необачність у висловлюваннях і необґрунтовану критику державної мовної політики. Так, днями мережу сколихнув допис Світлани Єпіфанцевої про начебто масове закриття кінотеатрів у Дніпрі, що стають збитковими через показ фільмів українською мовою.

Однак, за інформацією джерел, наближених до оточення Бориса Філатова, мер вже давно був незадоволений поведінкою підлеглої, тож його рішення не було раптовим. Міського голову дратували легковажність заступниці та хамське ставлення до людей.

Як відомо, у міськраді Дніпра Світлана Єпіфанцева почала працювати трохи більше двох років тому її призначення викликало хвилю осуду та обговорень не лише в Дніпрі, а й в усій країні. За час своєї роботи одіозна чиновниця часто-густо ставала фігуранткою різних скандалів. Вона викладала в мережу власні пікантні фото та різні провокативні дописи, які, зазвичай, видаляла наступного ранку. Попри "вранішнє каяття" чиновниця навіть одержала догану за негідну поведінку у соцмережах.  Однак вона не виправилася. За різними даними, Світлану Єпіфанцеву також не раз ловили за пиятикою на робочому місці.

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях