Як не жити в борг? Життя по-зеленому

Новость - События - Як не жити в борг? Життя по-зеленому

Новость - События - Як не жити в борг? Життя по-зеленому

События
28 ноября 2017 16:48

16 листопада відбулося чергове засідання Амбасадорів життя „по-зеленому”. Цього разу зустріч пройшла на фермерському господарстві „Лелеки” в селі Рудька Царичанського району.

Сільське фермерське господарство „Лелеки? не випадково було обрано місцем проведення засідання. Засновник господарства – Любчич Леонід Димитрійович, є Амбасадором проекту та впроваджує у свої діяльності „зелені? рішення. Основною особливістю комплексу є використання альтернативних видів опалення Так, для виготовлення палива на механізованому току господарства змонтовано обладнання для виготовлення пелет та брикетів з відходів сільгоспвиробництва, яке на даний час вже дає першу продукцію. Також підприємство може похизуватися високим рівнем врожайності сільськогосподарських культур завдяки природній родючості ґрунтів у поєднанні з сучасними технологіями.

На засіданні були присутні близько 70 підприємців, серед яких було шість Амбасадорів проекту. Учасники обговорювали екологічні досягнення господарства та стратегію розвитку області. Керівник українсько-німецького проекту „Зелені” рішення бізнесу – єднання для сталого розвитку” Віктор Сергєєв розповів: „Виступи були суттєві та конкретні. Також була дискусія і це дає нам впевненість вважати, що ми на правильному шляху. Ми почали і вже серйозно просунулись у створенні платформи „зелених” рішень, до якої вже долучились більше 200 підприємств”.

Також у засіданні взяв участь голова Дніпропетровської обласної ради Гліб Пригунов. Після заходу він поділився своїми враженнями.

„Головне завдання Амбасадора ? пропаганда екологічних інновацій, корисності і безпеки „зелених” нововведень, що ставить за мету зробити їх модними, вигідними державі і економіці, суспільству і людині. Саме за це вам мають бути вдячні і нащадки і сучасники. Ви обмінюєтеся досвідом і таким чином швидше рухаєтесь вперед, і спонукаєте суспільство рухатися за вами. Наразі наша область є пілотною в Україні, де запроваджується "зелена" економіка. І я хочу подякувати усім Амбасадорам за громадянську позицію та побажати, аби в умовах жорсткої конкуренції на світових ринках, виробництво „зеленої”, а, отже, екологічно безпечної продукції було для вас вигідним і прибутковим бізнесом”, – сказав голова обласної ради Гліб Пригунов.

Окрім цього учасники стверджують, що для того, щоб сформувати „зелене” бачення у молодого покоління, необхідно доносити інформацію про „зелену” економіку ще з шкільної чи студентської лави.

Сайт

 

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях