Нардеп Ричкова заступилася за колегу-опоблоківця Вілкула, який організував у Дніпрі проросійський марш та побиття ветеранів АТО

Фото: Мост-Днепр

Фото: Мост-Днепр

События
13 мая 2017 12:22

Народний депутат з фракції Блоку Петра Порошенка Тетяна Ричкова не вважає, що "Опозиційний блок" має стосунок до нападу тітушок на ветеранів АТО в Дніпрі 9 травня. Про це вона заявила у своєму коментарі 24 каналу. "Навряд чи політична сила, яку згадують нині ("Опозиційний блок". – Ред.), причетна до побиття. У Дніпрі активно працює партія "Соціалісти" (її пов’язують з колишніми регіоналами. – Ред.). Сьогодні вона піднімає голову в місті. Поки невідомо, хто накачує їх грошима", – розповіла Тетяна Ричкова. 

На думку депутатки, побиття ветеранів спровокували після того, як керівництво поліції залишило місце проведення масових заходів до Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Тетяна Ричкова також висловилася на підтримку екс-начальника поліції Дніпропетровщини, генерала Ігоря Репешка, якого звільнили через сутички в місті. 

"У мене не було до нього жодних питань чи претензій. Мені також було відомо, що він користується довірою вищого керівництва", – підкреслила політик. 

Нагадаємо, 9 травня, під час маршу, організованого Олександром Вілкулом, молодики спортивної зовнішності, які з'явилися з боку колони "Опозиційного блоку", напали на атовців. Наразі кілька ветеранів антитерористичної операції все ще перебувають у лікарні. Днями нардепа від "Опозиційного блоку" Олександра Вілкула допитали в цій справі.

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях