Розірвав піджак і покусав: Михайло Лисенко розповів про напад на нього так званого активіста, якому закидають корупційні схеми

Новость - События - Розірвав піджак і покусав: Михайло Лисенко розповів про напад на нього так званого активіста, якому закидають корупційні схеми

Новость - События - Розірвав піджак і покусав: Михайло Лисенко розповів про напад на нього так званого активіста, якому закидають корупційні схеми

События
26 апреля 2017 17:34

Бійка сталася близько опівдня 26 квітня у приміщені міськради. Колишній начальник одного з міських ЖЕКів Сергій Варфоломій, якому нині закидають корупційні схеми з ОСББ, і ще кілька так званих активістів намагалися зірвати засідання бюджетної комісії. Провокатори переслідували заступника міського голови Михайла Лисенка у коридорах мерії. Згодом пан Варфоломій увірвався до кабінету посадовця, де зчинилася бійка.

- Кілька разів він невдало вдарив мене. Скажу, що бити він не вміє. Натомість цей чоловік вкусив мене за руку, розірвав на мені піджак, після чого його вивели працівники муніципальної поліції. Сподіваюся, керівництво міськради та правоохоронці зроблять відповідні висновки, – повідомив Михайло Лисенко.

Заступник мера написав заяву до поліції. Те, що сталося, він назвав виставою та намаганням розхитати ситуацію в міськраді.

Михайло Лисенко також нагадав, що Варфоломій відомий у Дніпрі своїми сепаратистськими висловлюваннями, датованими 2014 роком, а також виконанням "Катюші" на Дніпровському вокзалі.

- Він – колишній керівник ЖЕКу, якого вигнали з ганьбою. Нині вони займаються рейдерськими схемами з ОСББ. З ними судиться ОСББ "Наш дім", – розповів заступник мера.

Водночас посадовець не надто здивований тим, що сталося. За його словами, попередня риторика так званих активістів вказувала на те, що така ситуація рано чи пізно обов'язково виникла б.

Будьте в курсе последних новостей, подпишитесь на канал Vgorode в Telegram и на наши группы в Вконтакте и Facebook.

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях