Нова професія в IT за три місяці

Новость - События - Нова професія в IT за три місяці

Новость - События - Нова професія в IT за три місяці

События
25 октября 2016 12:54

22 жовтня 2016 року відбулося урочисте вручення сертифікатів випускникам соціального освітнього проекту Coding For Future. Цей проект був започаткований спільними зусиллями компанії Vodafone і фонду BrainBasket. Він передбачає безкоштовне освоєння професії IT-спеціаліста для переселенців та учасників АТО. Три місяці інтенсивної підготовки за програмою Introduction to Swift (мова програмування під iOS і OS X) і результат просто вражає – випускники навіть після базового курсу з легкістю зможуть знайти роботу у найкрутіших ІТ-компаніях України.

Анастасія, студентка

- Я студентка. Зараз навчаюсь на суміжній спеціальності – програмування. Мені залишилося півроку і я здобуду ступінь магістра. Про програму навчання Vodafone і BrainBasket мені розповіли друзі. Зайшовши на сайт, я знайшла безкоштовні курси для переселенців і зареєструвалася. У перший набір не потрапила, а ось під час другого мені зателефонували та запропонували. Я погодилась, адже в університеті ми отримуємо загальні знання і знайти саме свій напрямок дуже складно. Щодо самих курсів хочу сказати, що вони були недовгими (два рази на тиждень у вечірній час), та навіть у цей термін викладачі викладалися на повну. У нас навіть були домашні завдання, які ретельно перевірялися. Взагалі ми отримали ґрунтовні базові знання, які легко можна поглиблювати самостійно. Відтепер я буду постійно моніторити сайт BrainBasket, якщо організатори зроблять більш поглиблені курси обов’язково підпишусь на них. Підсумовуючи, хочу подякувати організаторам проекту і неперевершеним викладачам. Завдяки їх спільним зусиллям я зрозуміла у якому напрямку хочу працювати у майбутньому.

Едуард, інженер-системотехнік

- Я закінчив Донецький національний технічний університет, працюю на підприємстві інженером-системотехніком. Досить давно у мене з’явилося бажання змінити профіль роботи, а саме здобути навики програмування. Для того щоб здобути знання моніторів Internet, свого часу навіть підписувався на сайт BrainBasket. І ось в один чудовий день на мою електронну пошту надійшов лист з пропозицією записатися на безкоштовні курси навчання для переселенців. За досить короткий час талановиті педагоги змогли дати мені та іншим учасникам проекту базові знання такої мови програмування, як Swift. Зараз я працюю як-то кажуть з "залізом", та у майбутньому планую працювати саме з софтом, адже це дуже перспективний напрям.

Реалізація мрій і задумів залежить від самої людини, її характеру, ставлення до життя. Випускники освітнього проекту Coding For Future, опинившись у складних обставинах, знайшли шлях і зробили один з багатьох кроків до реалізації своїх бажань. Будьте впевнені у своїх силах та не зупиняйтесь на досягнутому!

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях