Скажіть "так" офіційній заробітній платі!

Налоговая предупреждает. Фото: ipc-feodosia.org

Налоговая предупреждает. Фото: ipc-feodosia.org

События
11 марта 2013 17:26

Заробітна плата – це винагорода, обчислена, як правило, у грошовому виразі, яку власник або уповноважений ним орган виплачує працівникові за виконану ним роботу.

Мінімальна заробітна плата є державною соціальною гарантією, обов’язковою на всій території України для підприємств, установ, організацій усіх форм власності і господарювання та фізичних осіб.

Щоб мати всі права (і обов’язки), гарантовані трудовим законодавством, громадянину необхідно укладати з працедавцем трудовий договір.

Згідно з чинним законодавством розмір нарахованої працедавцем найманим працівникам заробітної плати не може бути нижчим законодавчо встановленого розміру мінімальної заробітної плати.

Оподаткування доходів фізичних осіб, в тому числі у вигляді заробітної плати, здійснюється відповідно до норм Податкового кодексу України.

ГВПМ СДПІ по роботі з ВПП у  м. Дніпропетровську ДПС  протягом січня-лютого п.р. виявлено 1 факт порушення трудового законодавства підприємствами великими платниками податків. По даному факту заведено кримінальне провадження те сума прихованих податків складає – 3 426,2 тис.грн.

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях