Результаты работы налоговой милиции за январь 2013 года

Налоговая милиция. Фото: ipc-feodosia.org

Налоговая милиция. Фото: ipc-feodosia.org

События
22 февраля 2013 12:36

Протягом січня 2013 року за матеріалами співробітників ГВПМ СДПІ по роботі з ВПП у м.Дніпропетровську ДПС до єдиного реєстру досудових розслідувань було внесено 7 кримінальних проваджень по фактам ухилення від сплати податків посадовими особами – великими платниками податків, з яких 6 - за ознаками ч.3 ст.212 КК України.

Всього по кримінальним провадженням, зібраним за матеріалами ГВПМ не сплачено до бюджету України податків на загальну суму - 55,9 млн.грн., з яких сплачено – 3,0 млн.грн.

Так, у січні 2013 року за матеріалами, зібраними головним відділом податкової міліції СДПІ по роботі з ВПП у  м. Дніпропетровську ДПС, слідчими слідчого управління  ОДПС - ЦО з обслуговування ВПП ДПС розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст.212 КК України у відношенні посадових осіб ТОВ "А", які за період 2011-2012 років при здійснені взаємовідносин з підприємствами, які мають ознаки „фіктивності”, в порушення ст.ст 4,5 Закону України “Про оподаткування прибутку підприємств” занизили податку на прибуток  у розмірі 19,4 млн.грн., а також в порушення пунктів статті 198 розділу 5 Податкового Кодексу України занизили ПДВ на загальну суму - 7,4 млн.грн. Всього підприємству донараховано податків на загальну суму –  26,8 млн.грн.

Справа знаходиться у кримінальному провадженні  СУ ОДПС - ЦО з обслуговування ВПП ДПС.

Також протягом січня п.р. виявлено 2 факти незаконної заявки на відшкодування ПДВ з бюджету на загальну суму – 5,4 млн.грн.

Завдяки заходам проведеним головним відділом податкової міліції мобілізовано в зведений бюджет України протягом січня 2013 року – 6 921,309 тис.грн., з яких  - 1,9 млн.грн. за рахунок стягнення податкового боргу.

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях