Налоговая милиция разоблачила фирму, которая хотела сэкономить на налогах

События
31 января 2013 13:49

Станом на 01.01.2013 року до єдиного реєстру досудових розслідувань внесено 5 правопорушень за актами перевірок по яким співробітниками ГВПМ СДПІ по роботі з ВПП у м.Дніпроптеровську ДПС здійснювалось оперативне супроводження, з яких 2 за ознаками ч.3 ст.212 КК України на загальну суму донарахувань у розмірі 22 833,125 тис.грн. Стягнуто - 1 149,208 тис.грн.

Так, 12.12.2012 року слідчим управлінням податкової міліції окружної державної податкової служби – Центрального офісу по обслуговуванню великих платників податків державної податкової служби розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст.212 КК України у відношенні ТОВ "А", яке є великим платником податків та знаходиться на обліку в СДПІ по роботі з ВПП у м.Дніпропетровську ДПС. Згідно проведених співробітниками ГВПМ заходів були відпрацьовані взаємовідносини з 11 підприємствами контрагентами даного підприємства, які мають ознаки "фіктивності". В ході відпрацювання встановлені документи, які доводять, що відомості первинних документів та документів бухгалтерського обліку не відповідають дійсності тобто є "нікчемними".

В результаті чого було доведено, що ТОВ "А" в період з 01.01.11 по 31.08.12 ухилилось від сплати податків у сумі 17 296, 659 тис.грн.

На теперішній час донараховані суми підприємством оскаржуються. По даному правопорушенню проводяться відповідні слідчі дії СУ ОДПС – ЦО з обслуговування ВПП ДПС по збору додаткової доказової бази з подальшою перспективою направлення до суду та стягненню коштів до бюджету країни.

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях