ІНТЕРПАЙП закликає бізнес Дніпра й області об'єднати зусилля у боротьбі з коронавірусом

ІНТЕРПАЙП закликає бізнес Дніпра і області об'єднати зусилля в боротьбі з коронавірусом фото

ІНТЕРПАЙП закликає бізнес Дніпра і області об'єднати зусилля в боротьбі з коронавірусом фото

Общество
20 марта 2020 15:25

Сьогодні Україна та вся світова спільнота опинилися у надзвичайній ситуації у зв'язку з пандемією коронавируса. Ми – держава, бізнес, громадяни – повинні зробити все можливе для стримування поширення вірусу та підготуватися до можливого загострення ситуації.

У Дніпропетровській області створено Антикризовий штаб з протидії коронавірусу під керівництвом губернатора Олександра Бондаренко. Компанія ІНТЕРПАЙП взяла на себе ініціативу щодо координації зусиль представниками бізнесу та влади.

ІНТЕРПАЙП вже перерахував 2 млн доларів США на закупівлю тестів. Крім цього, компанія також направить 35 млн грн. коштів, зекономлених за рахунок податкових канікул, введених на період з 1 березня по 30 квітня.

Але зусиль навіть такого бізнесу, як ІНТЕРПАЙП, недостатньо для підготовки області до епідемії. Для того щоб оперативно реагувати на виклики, необхідно об'єднати зусилля представників бізнесу Дніпропетровської області та місцевої влади.

Штаб визначив потреби області: необхідно понад 600 млн грн. на забезпечення лікарень апаратами штучної вентиляції легень, медичним обладнанням, закупівлю засобів індивідуального захисту для медиків, поліції, дезінфікуючих засобів та інших необхідних матеріалів.

Ви можете надати фінансову допомогу, перерахувавши кошти на рахунок Благодійного Фонду або повідомити про вашу можливість закупити конкретне обладнання або матеріали, надати волонтерів для вирішення організаційних проблем. Фонд буде регулярно публікувати на сайті, в соціальних мережах і на регіональних ТБ каналах звітність, а також інформувати громадськість про компанії, які надали допомогу.

Об'єднавши зусилля бізнесу та влади, ми зможемо забезпечити безпеку і необхідне лікування нашим співробітникам, сім'ям, жителям нашої області.

Благодійний фонд «Відродження регіону»:
АТ «БАНК КРЕДИТ ДНІПРО»
МФО 305749
01033, Україна, м. Київ, вул.Жилянська, д. 32
ІПН 336686004022 св-во № 40377401
UA473057490000002600030437201

Контакти:
https://zadnipro.dp.ua/
https://www.facebook.com/za.dnipro/
zadnipro2020@gmail.com
Наталья Краснощек, +38 067 567 80 13

ТОП РАЗДЕЛА
Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях