Найкращі лікарі США безкоштовно лікуватимуть дітей у Дніпрі

Найкращі лікарі США безкоштовно лікуватимуть дітей у Дніпрі - фото

Найкращі лікарі США безкоштовно лікуватимуть дітей у Дніпрі - фото

Общество
05 июля 2021 17:29

Дніпро стане центром унікального медичного досвіду. У вересні до міста вперше приїдуть фахівці міжнародної клініки Doctors Collaborating to Help Children («Лікарі об’єднуються для допомоги дітям») на чолі з Геннадієм Фузайловим — професором Гарвардськоі медичної школи та лікарем клініки Massachusetts General Hospital, відомим також як «лікар із Гарварду». Цю роботу він поєднує з лікарськими місіями.

Під час роботи у Дніпрі з 12 по 19 вересня іноземні фахівці щодня проводитимуть надскладні операції. «Вони всі хочуть приїхати в Україну, щоб допомогти», — сказав пан Фузайлов. 
Команда лікарів із різних штатів Америки подарує шанс на повноцінне життя 35 українським дітям віком від кількох місяців, які мають тяжкі наслідки опікових травм (рубцеві деформації), а також вроджені патології розвитку рук. 

  • Найкращі лікарі США безкоштовно лікуватимуть дітей у Дніпрі фото
  • Найкращі лікарі США безкоштовно лікуватимуть дітей у Дніпрі фото 1
  • Найкращі лікарі США безкоштовно лікуватимуть дітей у Дніпрі фото 2
  • Найкращі лікарі США безкоштовно лікуватимуть дітей у Дніпрі фото 3
  • Найкращі лікарі США безкоштовно лікуватимуть дітей у Дніпрі фото 4
  • Найкращі лікарі США безкоштовно лікуватимуть дітей у Дніпрі фото 5
  • Найкращі лікарі США безкоштовно лікуватимуть дітей у Дніпрі фото 6
  • Найкращі лікарі США безкоштовно лікуватимуть дітей у Дніпрі фото 7

Найкращі лікарі США безкоштовно лікуватимуть дітей у Дніпрі фото

«Я вдячний місту та області за те, що вони підтримали пропозицію нас прийняти. Підготовка до цього приїзду відрізняється. 

Огляд дітей відбуватиметься через різні платформи (онлайн, — ред.). Потім — одразу на операцію. Всіх хворих ми не можемо приймати через розповсюдження вірусу. Та ми хочемо оглянути якомога більше пацієнтів», — додав професор Гарвардськоі медичної школи. За його словами, крім безпосереднього лікування маленьких пацієнтів, важливим фактором цієї місії буде взаємодія лікарів різних країн і спільна робота: «Ми говоримо також про довготривалу співпрацю — коли ми відкриємо ворота до Дніпра для трьох наших великих інститутів медицини Америки».

З такою думкою погоджується мер Дніпра Борис Філатов. 

Найкращі лікарі США безкоштовно лікуватимуть дітей у Дніпрі фото 1Найкращі лікарі США безкоштовно лікуватимуть дітей у Дніпрі фото 1

«Наші американські колеги проведуть так званий майстер-клас для наших, вітчизняних лікарів. Вони зможуть перейняти досвід і використовувати його надалі. Тому ця місія має дві цілі. Лікування дітей з усієї країни та обмін безцінним досвідом», — зауважив Філатов. 

Безкоштовне лікування та реабілітацію діти проходитимуть у Дніпропетровській обласній дитячій клінічній лікарні. «Це надважлива подія, яка планується. Я впевнений, що багато дітей будуть також зі сходу країни», — додав перший заступник голови  ОДА Володимир Орлов.
У лікарні вже підготували окремий поверх, де є все необхідне. «Приїзд пана Фузайлова для нас велика честь та великий виклик. Ми готуємося до цього», — сказав генеральний директор дитячої клінічної лікарні Олексій Власов.

Зареєструватися для проходження лікування потрібно протягом місяця. 

Координатор проекту Мирослава Децик: +380 67 314 5221. Геннадій Фузайлов: gfuzavlov@vahoo.com, +1-508-561-4720.

ТОП РАЗДЕЛА
Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях