Борис Філатов: «Конкурувати за інвестиції можуть комфортні та безпечні міста, в яких хочуть жити люди»

Борис Філатов: «Конкурувати за інвестиції можуть комфортні та безпечні міста, в яких хочуть жити люди»

Борис Філатов: «Конкурувати за інвестиції можуть комфортні та безпечні міста, в яких хочуть жити люди»

Общество
27 мая 2021 12:04

Дніпро – місто, чиєму розвитку не завадять ані зовнішні обставини, ані загрози. Тут є тисячі кваліфікованих кадрів різних галузей, потужний промисловий та науковий потенціали, які вдало поєднуються зі зручним територіально-географічним розташуванням та енергозабезпеченістю. Утім, основний капітал міста це — люди. На цьому наголосив мер Дніпра Борис Філатов під час виступу на міжнародній конференції «UkraineInvest Talks: Dnipro» 27 травня. Інвестиційний форум, який проходить у бізнес-центрі «Кудашевський», зібрав представників бізнес-спільноти, фінансових організацій та експертного середовища різних країн.

Останні роки у Дніпрі системно працюють над вирішенням «хронічних» проблем, що до цього ігнорувалися десятиліттями, та створюють комфортну екосистему для життя. Борис Філатов підкреслив: конкурувати за інвестиції, що дадуть поштовх розвитку та створять робочі місця, можуть лише щасливі міста: комфортні, безпечні та сучасні. Ті, в яких хочуть жити люди.
«Саме таким ми будуємо наш Дніпро. Довіру людей можна заслужити чітким виконанням своїх обов’язків і відповідальністю за власні дії. У Дніпрі є місце кожному, хто готовий вкладати гроші, сили, знання та інші ресурси у втілення ініціатив, що будуть корисними для людей», — сказав мер Дніпра. 

Також, на переконання Бориса Філатова, за наявності інструментів і повноважень таке промислове місто як Дніпро може бути ефективним партнером центральної влади у залученні інвестицій. Це – один із пріоритетів, дотримання якого дозволить зламати невтішний тренд, коли дедалі більше молодих людей хочуть виїхати з країни назавжди.

ТОП РАЗДЕЛА
Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях