Натхненні Феніксом - фото
Натхненні Феніксом
Общество
01 июля 2020 17:32
Натхненні Феніксом - фото

Епідемія коронавірусу та глобальна економічна криза стали справжнім випробуванням для українського бізнесу. Карантин в Україні, який тягнеться вже більше трьох місяців, залишив багатьох підприємців без клієнтів, а значить, і без доходу. Звичайно, бізнесу хотілося, щоб держава підставила їм своє міцне плече та надала хоч якусь допомогу. Але українська економіка і так тріщить по швах, тому розраховувати можна тільки на себе.

Натхненні Феніксом

Очевидно, що кризу переживуть далеко не всі компанії. Це об'єктивна реальність, від якої нікуди не дітися. Але потрібно віддати українським підприємцям належне: вони не опускають руки, вперто йдуть вперед та шукають будь-яку можливість хоч якось заробляти і пережити складні часи.

Зараз багато підприємців нібито охоплені вогнем, немов птах Фенікс. Але, незважаючи на всі труднощі, багато хто з них все-таки зумів втримати своє дітище на плаву, нехай для цього часом необхідно докладати надзусилля. І як птах Фенікс, український бізнес робить чудо і відроджується з попелу, стаючи сильнішим і витривалішими.

Портал Vgorode анонсує проект "Натхненні Феніксом", спонсором якого є ТМ Grimbergen. В рамках цього проекту засновники різних компаній розкажуть, що вони роблять, щоб не втратити свою справу, і як підприємці планують відбудовувати свій бізнес після карантину.

Про те, як заробляти в карантин, і чому дуже важливо підтримувати співробітників та підтримувати зв’язок з клієнтами, в рамках проекту "Натхненні Феніксом", спонсором якого є ТМ Grimbergen, розповів співвласник мережі "Планета Кіно" Дмитро Деркач.

А Оксана Цвігун, генеральний директор Lamoda.ua, поділилася з нами секретами, чому не варто сприймати кризу як катастрофу для бізнесу, в рамках проекту «Натхненні Феніксом», спонсором якого є ТМ Grimbergen.

Євгенія Аратовська, засновниця проекту "Україна без сміття", розповіла як соціальне підприємництво об'єднує однодумців й надихає на боротьбу з труднощами. 

Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях