«ФОПам – перевірки, а офшорам – звільнення від податків», - Максим Курячий розкритикував дії «зеленої» влади

 Кандидат в депутати Дніпропетровської обласної ради Максим Курячий

Кандидат в депутати Дніпропетровської обласної ради Максим Курячий

Люди города
19 октября 2020 19:11

«Звільнення власників офшорів від сплати податків на тлі збільшення податкового навантаження на ФОПів – злочин влади дилетантів», - Максим Курячий.

Таку заяву зробив в ефірі 34 каналу кандидат в депутати Дніпропетровської обласної ради від «ЄС» Максим Курячий. 

Максим Курячий та Михайло Забродський у студії телепрграми "Грані"Максим Курячий та Михайло Забродський у студії телепрграми "Грані"

«Дуже прикро чути, як влада намагається навішати клеймо «тіньовики», «схематозники» на ФОПів, які у 2018 році сплатили до державного бюджету України 20,5 мільярдів гривень, а в  2019-му — майже 40 мільярдів гривень, після того, як сама звільнила власників офшорних компаній від оподаткування», — зазначив Максим Курячий. 

Саме тому одним з програмних завдань для «Європейської Солідарності» на Дніпропетровщині є розвиток підприємницького потенціалу області. 

«Запорукою розвитку регіону є середній клас, який через дії монобільшості особливо потерпає, — наголосив кандидат в депутати. — Тому сьогодні місцева влада має як ніколи підтримувати малий, середній та мікробізнес. Один з інструментів такої підтримки — створення індустріальних парків, адже це інвестиції, нові робочі місця. І для цього на Дніпропетровщині, яка має стратегічне значення в загальному здобутку ВВП країни, є усі ресурси. Головне — зберегти здобутки децентралізації». 

ТОП РАЗДЕЛА
Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях