Оксана Томчук розповіла про плани роботи в парламенті

Новость - Люди города - Оксана Томчук розповіла про плани роботи в парламенті

Новость - Люди города - Оксана Томчук розповіла про плани роботи в парламенті

Люди города
01 июля 2016 11:00

Кандидат у народні депутати від УКРОПу в 27-му окрузі Оксана Томчук вважає, що недоторканності слід позбавляти не тільки народних депутатів, а й президента та суддів, щоб ні в кого не було спокуси спекулювати на цій темі та використовувати її як елемент політичного тиску на парламентаріїв.

"Я вважаю, що процедура позбавлення недоторканості має бути пройдена всіма: суддями, депутатами, президентом. Не повинно бути в Україні якоїсь вибіркової недоторканості. Сьогодні є спокуса використовувати недоторканність депутатів як елемент політичного тиску. Тому знімати її треба з усіх одночасно", – заявила Оксана Томчук в ефірі програми "Право на владу" на телеканалі "1+1", додавши, що їй особисто депутатський імунітет не потрібен.

Говорячи про свої плани щодо роботи в парламенті у разі перемоги на виборах, кандидатка від УКРОПу зазначила, що не готова вступати до жодної з фракцій, які існують у Верховній Раді наразі.  "Я є представником партії "Українське об’єднання патріотів УКРОП" і, безумовно, приєднуватимусь до цієї групи (міжфракційного депутатського об’єднання УКРОП. – Ред)", – додала вона.

 

ТОП РАЗДЕЛА
Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях