Резниченко и Филатов поздравили днепрян с Днем Победы

Фото 1news.zp.ua

Фото 1news.zp.ua

Люди города
07 мая 2016 17:37

Губернатор Днепропетровской области Валентин Резниченко и мэр Днепропетровска Борис Филатов обратились к жителям области и города по случаю празднования Дня победы над нацизмом.

Ниже приводим обращения главы ОГА и мэра без каких-либо правок.       


Поздравление Валентина Резниченко


"Дорогі ветерани і жителі регіону!

Прийміть щирі вітання з 71-ю річницею Великої Перемоги!

Багато років збігло від переможного травня 45-го, але подвиг захисників і понині незабутий, є невичерпним джерелом патріотизму.

У цей день ми згадуємо тих, чиє життя забрала війна, низько вклоняємося ветеранам, які пройшли крізь вогонь лихоліття. Щиро вдячні тим, хто виніс роки окупації та пекло концтаборів, хто піднімав із руїн рідний край. Ми в довічному боргу перед вами – за обірвану війною юність, за мужність, силу духу, героїзм.

Бажаю вам та вашим рідним міцного здоров’я, родинного затишку, довголіття, щасливого та мирного життя!

З повагою, Голова облдержадміністрації Валентин РЕЗНІЧЕНКО"


Поздравление Бориса Филатова


"Шановні ветерани! Дорогі земляки!

Цього року світ вкотре вшановує величний подвиг визволителів. Тисячі дніпропетровців були серед тих воїнів, які зупинили спустошення і хаос Другої світової війни.

У День 71-ї річниці Перемоги над нацизмом людство згадує жертв тієї трагедії, що не знала жалю, не чула людських страждань і не хотіла бачити кінця.

Роки безжальної війни стали страшним уроком. Друга світова назавжди довела, що не існує цінностей, вищих за людське життя. Не буває ідей, дорожчих за віру чи національні традиції народів.

Нехай пам'ять поколінь береже славетні і правдиві історії захисників. Героїв того часу і їх нащадків тепер – людей, які з різницею у понад півстоліття без страху і сумніву стали на захист рідної землі.

Здоров'я і миру вашим сім'ям. Нехай лихе назавжди лишиться у минулому і ніколи не повториться знову!

З повагою, Міський голова Б.А.ФІЛАТОВ".

Сайт Vgorode.ua присоединяется ко всему вышесказанному и преклоняется перед великими ветеранами войны, на чью долю и долю их родных выпала еще одна война. Да будет мир!

ТОП РАЗДЕЛА
Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях