Эксклюзивно: Сергей Притула рассказал о новом составе Днепра, где с ним можно делать селфи и почему стоит прийти на Вар'яти-шоу

Фото организаторов

Фото организаторов

Досуг и еда
04 ноября 2016 15:30

В декабре этого года в Днепр снова приедет известный украинский телеведущий, комик Сергей Притула с командой "Вар'яти-шоу" и, как всегда, новым шоу.

По уже доброй традиции корреспондент Vgorode узнала, что изменилось за год у "Варяти-шоу", какие планы на будущее у Сергея Притулы, почему он считает, что переименование – это очень важно. А еще, что он думает  о нынешнем составе "Днепра", почему не рассказывает о любимых местах в городе и, увидим ли мы Притулу в кино.

Далее приводим интервью с Сергем Притулой на языке оригинала


Вар'яти-шоу на екрані проти Вар'яти-шоу на сцені

- Доброго дня! Ви вже у Дніпрі з "Варятами" не вперше. На що цього разу чекати глядачам? Що змінилось за ті півроку, що ми вас не бачили?

- Глядачам чекати на нову програму. Ну а ми за цих пів-року вже вдруге об’їжджаємо Україну з туром. За спиною вже 100 концертів. Плюс, з’явилась телеверсія і тепер окрім "сарафанного радіо" ми маємо чітке телевізійне промо своєї роботи на сцені.

Ви до нас завітаєте вже після премєри телеверсії “Вар’яти-шоу”. Може бути так, що на глядачів очікують деякі жарти з телеверсії?

- Чесно кажучи, станом на цей момент не готовий відповісти, не виключено, що щось з того, що ми написали у квітні-червні 2016-го (а ці матеріали частково увійшли у телеверсію), буде на грудневому концерті. Але, думаю, акцент будемо робити на матеріалах за липень-листопад. В принципі, якщо у програмі частина матеріалу буде того, що був у телеверсії, я проблеми не бачу. Телеверсію явно не всі дивляться, так щоб кожну програму. Головне, це те, що наш основний принцип – щоразу нова програма порівняно з попереднім концертом буде збережено!

- До речі, про телевізійну версію. Як так склалося, що вам знадобилось аж 6 років, щоб Вар’яти нарешті з’явились в телеефірі?

- Це не нам знадобилось. Це продюсерам знадобилось стільки часу, щоб зрозуміти, що цих "вар’ятів" треба брати у ефір. Ми були готові ще 2 роки тому!

- Телеверсія – не концерт. Чим відрізняються "Вар’яти" на екрані від "Вар’ят" на сцені?

- Перегляньте телеверсію і опишіть власні враження. Мені теж цікаво почути від людей зі сторони, чим телеверсія відрізняється від концертної програми. На концертах ви ж бували?

- Відомо, що для декого з вашого шоу зйомки були вперше. Чи підбадьорювали ви хлопців, як гуру телеекрану? Можливо, у вас є якісь поради тим, хто вперше стоїть перед телекамерами?

- Під час зйомок був один нюанс, який глобально впливав на атмосферу на майданчику. Зокрема на самовіддачу хлопців на зйомках. Але я зараз не хотів би про це розповідати. Після другого сезону нагадайте, буде що порівняти!

Эксклюзивно: Сергей Притула рассказал о новом составе Днепра, где с ним можно делать селфи и почему стоит прийти на Вар'яти-шоу фото


Знову про славетне Дніпро та новий склад футбольного клубу "Дніпро"

- Давайте поговоримо трохи про Дніпро. Тут ви далеко не вперше і  багато розповідали про Дніпропетровськ. А яким для вас зараз є Дніпро? Чи змінилося місто, люди, на ваш погляд?

- Дніпро для мене є одним з рідних міст, і я про це говорив неодноразово. Тут відбувалось моє становлення, як гумориста. ДніпроЛіга КВН – це те, що запам’ятається на все життя. Мені важко судити про зміни, я тут не живу. Проте, дуже часто буваю. Разів по 8-10 на рік. Якщо б зробити паузу і приїхати років через 2 міг би суттєвіше відповісти на запитання. А якщо коротко – то мені все подобаєтьсяJ)).

- Деякі люди вважають, що перейменування міста – це трата часу та жодної користі. А як ви вважаєте? Чи потрібно було перейменовувати міста та вулиці? Чому?

- Потрібно було і ще й 25-ть років тому. Чому? Бо колись ці міста і села жили своїм життям, поки до них не прийшла радянська влада і не почала займатись перейменовуванням! Ми просто повертаємо цим містам, селам, вулицям або історичні назви, або ж (у випадку з вулицями) позбуваємось присутності псевдокумирів типу Лєніна, Дзержинського, Кірова та інших упирів, які точили кров з українського народу. Хлопець, який поклав головою на фронті в боях з російськими фашистами заслуговує на вулицю його імені більше, аніж той самий Петровський. Вийдіть на вулиці Дніпра і запитайте у молодих людей – хто це? Думаю, відповіді вас дуже посмішать. Тож це не просто трата часу. Це адекватна поведінка громадян та влади Незалежної України, яка виходить з-під орбіти впливу Росії. Нехай собі там прославляють Сталіна і покладають йому квіти на день народження – Бог їм суддя. У нашого народу є свої видатні особи! Треба шанувати їх!

- Ви слідкуєте за футболом. Чи можете щось сказати про нинішній "Дніпро"?

- Фіналіст Ліги Європи за один рік став аудсайдером вітчизняного чемпіонату. Що я ще можу додати? Низький уклін вболівальникам, які в непростий для команди час залишаються з нею! Все так не буде! Буде краще!!!

- Розкажіть про улюблені місця у Дніпрі (дамо підказку, де фанам вас шукати для селфі))

- Саме тому й не розкажу. Для селфі є концерти. А в перерві між ними та зйомками я, іноді, просто хочу побути хлопцем, який хоче спокійно десь попити кави чи зустрітися з друзями.


Плани на майбутнє та чому не слід пропустити концерт Вар'яти-шоу у Дніпрі

- Розкажіть трохи про Ваше завтра. Можливо, готуєте новий проет або плануєте нарешті знятися у кіно?

- Вже з цієї осені наш колектив активно займеться авторською роботою. Є кілька проектів, по яких у нас підряди на доопрацювання вже написаних текстів, або ж написання сценаріїв "під ключ". Фільм у тому ж числі. Чи з’явлюсь у кадрі - залежить не від мене, а від режисерів.

- І останнє запитання. Як ви гадаєте, чому дніпрянам слід прийти на шоу "Вар’яти"?

- Відповім, як люблять відповідати у Дніпрі: а чому ні?!


Коротко про головне

Улюблений фільм: "Пропала грамота"

Улюблений автор: Улюбленого немає. Їх дуже багато: Стефаник, Купер, Носов і т.д. Вони міняються з віком.

Улюблена музика: Рок

Будьте в курсе последних новостей, подпишитесь на канал Vgorode в Telegram и на наши группы в Вконтакте и Facebook

Эксклюзивно: Сергей Притула рассказал о новом составе Днепра, где с ним можно делать селфи и почему стоит прийти на Вар'яти-шоу фото 1

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях