Ольга Фреймут снова приедет в Днепропетровск

Фото из личного архива

Фото из личного архива

Досуг и еда
10 ноября 2015 15:14

В Днепропетровск снова приедет Ольга Фреймут, но на этот раз не с ревизией, а с новой книгой. Известная ведущая представит свою книгу под скандальным названием "Де їсть і з ким спить Фреймут".

Презентация состоится 15 ноября в центре "Менора", зал "Синай", начало в 12:00. Для участия в презентации нужно пройти регистрацию по ссылке: http://bit.ly/Дніпро.

Вот, как описывает сама Ольга свою новую книгу (оставляем на языке оригинала):

"Ця ілюстрована художніми фотографіями й малюнками книга є літературним щоденником. До нього ввійшли два ексклюзивних інтерв’ю, есе, які авторка писала в перервах між телезйомками свого інспекторського проекту під час подорожі Західною Україною. За задумом Фреймут, ця книжка — більш ніж мандрівник або щоденник нотаток. Це історія жінки, яка створює себе сама. У своїй фантастичній мандрівці, поміж емоцій і спостережень, головна героїня ламає стереотипи й життєві сценарії, щоб вивільнити найсокровенніше, що ховається за видимими декораціями. Не без іронії, через алогізми, неологізми, навіть фреймутизми, щоб якнайповніше передати ментальний колорит мешканців міст і сіл, життя яких нагадує обряд прогулянки Алеєю Випендрювання, а готування їжі перетворюється на містичний акт… Це неcподівані візії міської культури, готелів, ресторанів, кав’ярень і майже візіонерські розповіді про зачаєних духів міста".
 

================

Подписывайтесь на наши группы в соцсетях

Вконтакте>>

Еще одна наша группа Вконтакте>>

Facebook>>

Одноклассники>>

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях