Зрозуміти Дніпропетровськ

Афиша - Лекции \ Мастер-классы - Зрозуміти Дніпропетровськ

Афиша - Лекции \ Мастер-классы - Зрозуміти Дніпропетровськ

В рамках проекту "Зрозуміти Дніпропетровськ" Книгарня “Є” запрошує на розмови та лекції, тема яких - актуальні аспекти життя Дніпропетровська, його місце у сучасній Україні. Ці заходи покликані дати глибше розуміння процесів, що відбуваються в нашому місті, а також зруйнувати усталені стереотипи про нього.

Розклад заходів:

2 лютого, о 18.30 — розмова на тему “Жебрацтво на тлі промислової революції. Стан і перспективи економічного розвитку Дніпропетровська в контексті відходу від важкої промисловості та переходу до нових індустрій” з Володимиром Панченком, кандидатом історичних наук, громадським діячем, директором Інституту суспільних досліджень та Міжнародного центру перспективних досліджень.

3 лютого, о 18.30 — лекція на тему “Катеринослав - революція - Дніпропетровськ. Як революційні рухи минувшини стали передумовою формування сучасної активної громадської позиції міста”. Читає Дмитро Архірейський, доктор історичних наук, професор кафедри східноєвропейської історії Дніпропетровського національного університету ім. О. Гончара, автор книги “Махновська веремія. Тернистий шлях Революційної повстанської армії “

4 лютого, о 18.30 — круглий стіл на тему “Війна, яка змінила місто”. Учасники: Наталя Хазан, волонтерка “Фонду оборони країни”; Катерина Чижик, заступниця керівника Штабу національного захисту захисту Дніпропетровської області; Іван Начований, учасник АТО, волонтер “Фонду оборони країни”; старший лейтенант, заступник командира танкової роти, рицар ордену Богдана Хмельницького ІІІ ст., радник голови облдержадміністрації з питань демобілізованих учасників АТО, волонтер, голова ГО " Всеукраїнська спілка воїнів АТО".

Присоединяйтесь к соцсетям Vgorode.ua - Facebook, Telegram, Viber, Instagram

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях