ФІОЛЕТ

Афиша - Концерты - ФІОЛЕТ

Афиша - Концерты - ФІОЛЕТ

ФІОЛЕТ приїде до Дінпропетровська з презентацією нового альбому "Пісні Любові на Полі Бою". 

Великий сольний концерт у Дніпропетровську відбудеться 13 грудня в АРТ центрі "Квартира". Абсолютно нова програма та все краще за 6 років існування ФІОЛЕТУ.

Квитки:
передпродаж - 80 грн
у день концерту - 100 грн

купити квитки:
- АРТ центр Квартира

Український гурт ФІОЛЕТ презентував свою нову студійну платівку під символічною назвою "Пісні любові на полі бою". Робота над матеріалом стартувала всередині 2014-року і фінішує у вересні 2015-го. 

У листопаді-грудні команда вирушає у всеукраїнський тур на підтримку альбому, у якому ФІОЛЕТ, окрім власне презентації нових пісень, поділиться із відвідувачами концертів і новим баченням старих пісень. 

"Музика – це зброя, тільки істотно вищого порядку і глибиннішого ураження. Пісні з нашого нового альбому пройняті нотами самоствердження, волі до життя та непереборної віри в краще. Любов тут всеохопна і виходить далеко поза рамки усталених пісенних "лав сторі". У "Піснях любові…" слухач мандруватиме українськими містами, від Львова, Луцька через Київ до східних кордонів нашої країни; занурюватиметься в глибини власного минулого, ностальгуватиме і надихатиметься; любитиме і захоплюватиметься, мовчатиме і кричатиме; пройдеться стежками вічного літа, які приведуть його до днів теперішніх. "Пісні любові…" - це роман у піснях, щира особистісна повість буремного сьогодення", - розповів про альбом лідер та вокаліст гурту Сергій "Колос" Мартинюк. 

Трек-лист альбому:
1. Напам’ять
2. Танго
3. Дзен
4. Касети
5. Герої
6. Паршивка
7. Я буду 
8. Сталеві серця
9. Молодість
10. Мій дім 
11. Каштани
12. Вечірній Львів

Бонус: 
13. Барбітура 
14. Сини

ФІОЛЕТ: фото 1ФІОЛЕТ: фото 1 Арт-центр "Квартира"

Присоединяйтесь к соцсетям Vgorode.ua - Facebook, Telegram, Viber, Instagram

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях