Виктор Пашник "Наша сила в єдності"

Афиша - Концерты - Виктор Пашник "Наша сила в єдності"

Афиша - Концерты - Виктор Пашник "Наша сила в єдності"

Віктор Пашник - це справжня і щіра людина, яка розуміється на українскій музиці. Музикант, який грає на бандурі та гітарі национальні, ліричні та авторські пісні. В Україні та за її межами його знають під ім'ям Шкрум. В 1999 році закінчив єдину в Україні Стрітівську школу бандуристів.

Виступаючи в країнах СНД та за її межами, Віктор отримав багато нагород за вклад у національну музику, і одна з них - це "Червона Рута-2003". Нагорода була отримана музикантом за авторські та акустичні українські пісні. Він віртуозно грає на бандурі та гітарі, а ще має дуже сильний вокал.

Останні декілька років Віктор Пашник дуже багато гастролює по різним країнам прославляючи рідну мову та дух України. 21 лютого 2015 року на День рідної мови цей дивовжний співак та музикант завітає до Дніпропетровська. У вас є чудова можливість долучитись до музики та гарно провести вечір. Беріть своїх близьких та друзів, щоб разом яскраво провести цей вечір. Купуйте квитки вже сьогодні і ми перерахуємо частину коштів до міського дитячого будинка для дітей- сиріт №1

 

Присоединяйтесь к соцсетям Vgorode.ua - Facebook, Telegram, Viber, Instagram

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях