PIANO-EXTREMIST

Афиша - Концерты - PIANO-EXTREMIST

Афиша - Концерты - PIANO-EXTREMIST

Piano Extremist - музичний проект людини, яка активно приймала участь в Українській Революції проти режиму корупціонерів і з іменем якого асоціюється Майдан, що відстоював Свободу та Гідність українців. З часом його діяльність перейшла в підтримку українських військових, батальйонів та учасників АТО: він грає для людей, які люблять Україну і вірять в її перемогу.

Зима 2013-2014. Piano Extremist вперше зіграв на Хрещатику твір Ludovico Einaudi – Nuvole bianche у балаклаві та бронежилеті, набравши 500 000 переглядів за добу і став музичним символом Майдану. З часів Майдану, Piano Extremist завітав до всіх мегаполісів (більше 20 міст) України з вуличними концертами, під час яких збирав допомогу, віддаючи волонтерами , благодійним організаціям, військовим. 

Піаніст Майдану, завітавши у якості фоторепортера та добровольця у зону АТО з батальйоном "Дніпро-1", започаткував музичний АТО-тур під гаслом: "Ми захистимо тих, хто захищає нас!" (Маріуполь, Херсон, Миколаїв, Слов`янськ).

Якщо військові ведуть боротьбу вогнепальною зброєю, Піаніст зробив своєю зброєю музику, яка підтримує Дух Перемоги та стає розрадою в житті кожного свідомого патріота України, який вболіває за свою долю . 

З зими 2014 року він став одним з важливих символів визвольної боротьби українського народу, який надихає своєю музикою людей на зміни в своєму житті та житті України. 

П.с. Знімати балаклаву Piano Extremist не планує, адже краще бути справжнім у масці, ніж без маски носити маски....

Приєднуйтесь:

http://vk.com/piano_extremist

https://www.facebook.com/piano.extremist

Тарифікація: Тарифікується кожна хвилина: 1 година-50 коп\хв, 2 година- 25коп\хв.

Подробиці за телефонами:

Тел.: (056) 788-00-56

(097) 139-84-99

(063) 350-02-14

(095) 226-42-18

(цілодобово)

PIANO-EXTREMIST: фото 1PIANO-EXTREMIST: фото 1 DreamHub (ранее – Рыба Андрей)

Присоединяйтесь к соцсетям Vgorode.ua - Facebook, Telegram, Viber, Instagram

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях