День Вуличної Музики ДНІПРО 2016

Афиша - Концерты - День Вуличної Музики ДНІПРО 2016

Афиша - Концерты - День Вуличної Музики ДНІПРО 2016

ДЕНЬ ВУЛИЧНОЇ МУЗИКИ У ДНІПРОПЕТРОВСЬКУ 
БІЛЬШЕ ЛОКАЦІЙ — БІЛЬШЕ МУЗИКИ!

21 травня 2016 у Дніпропетровську, а також у інших містах України вдруге відбудеться День Вуличної Музики. 

ЦЬОГО РОКУ У ДНІПРІ — ВІДКИДАЄМО ВСІ ОБМЕЖЕННЯ І ПОДОРОЖУЄМО ЗА МУЗИКОЮ ПО ВСЬОМУ МІСТУ.
ПРАВИЙ ТА ЛІВИЙ БЕРЕГА!

ЧИМ БІЛЬШЕ ЛОКАЦІЙ — ТИМ КРАЩЕ!

ЯКЩО ВИ ХОЧЕТЕ ПАФОСУ — ЦЕ НЕ ДО НАС! 
НАША МЕТА — ЩОБ МІСТО НА ДНІПРІ ГРАЛО ВЕСЬ ДЕНЬ!

На кожній локації у відповідний час буде лунати: класика, рок, міські пісні, джаз, барабани, десь будуть танцювати навіть, тощо.
На завершення — афетпаті… а де? секрет!
Бонусом — музичний трамвай!
Бонусом № 2 — квест: ВІДВІДАЙ ВСІ ЛОКАЦІЇ ТА ОТРИМАЙ ПОДАРУНОК В КІНЦІ ВЕЧОРА!

Довідка традиційна:
Традиційно)) у третю суботу травня на вулиці своїх міст виходять сотні музикантів професіоналів та аматорів, які грають і співають свою музику. 

"День вуличної музики" – це некомерційний проект!
Якщо хочете, можете просто долучитися!

Адже саме в цей надзвичайний день звичайна прогулянка містом може подарувати безліч неймовірних вражень і несподіваних музичних відкриттів.

21 травня 2016 року разом із Вільнюсом і Тбілісі, Ригою та Амстердамом, Копенгагеном та іншими містами Європи свято Дня вуличної музики вперше охопить також і вулиці Києва, Львова, Івано-Франківська, Харкова, Одеси та Дніпропетровська. Також свою зацікавленість до Дня Вуличної Музики висловили такі міста як Ужгород, Полтава та Донецьк.

Команда "День Вуличної Музики Дніпропетровськ" запрошує до участі у святі музики 16 травня 2015 артистів цирку, акторів театрів, музикантів (професіоналів та аматорів), волонтерів (для кординації відвідувачів, партнерів та меценатів (раптом вам не шкода), майстрів handmade (десятину з продажу:), майстрів, які можуть і хочуть чого навчити, фотографів тощо. 

Просто приходьте и показуйте свою творчість. Якщо у вас є свій Музичний інструмент або бажання заспівати, прочитати вірш або провести час разом з тими, хто любить музику і вірить в єдність України, приходьте!

Про свято:

День Вуличної Музики – це наймаштабніший музичний волонтерський проект у світі, започаткований легендарним литовським музикантом Андрюсом Мамонтовасом 9 років тому у Вільнюсі. За 9 років до литовського свята музики долучились також Латвія, Ірландія, Великобританія, Грузія, Нідерланди, Бельгія та Норвегія. Цього року завдяки організаторам свята в Україні до Дня Вуличної Музики також приєдналась українська громада в Португалії. 

ПАРТНЕРТИ: люди, які люблять своє місто! 

P.S. всі кошти, які перехожі будуть кидати музикантам, підуть на потреби музикантів, які самі вирішать куди і кому їх віддати))

Присоединяйтесь к соцсетям Vgorode.ua - Facebook, Telegram, Viber, Instagram

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях