Допрем'єрний показ фільму Олексія Шапарева "Правило бою"

Афиша - Клубное кино - Допрем'єрний показ фільму Олексія Шапарева "Правило бою"

Афиша - Клубное кино - Допрем'єрний показ фільму Олексія Шапарева "Правило бою"

17 січня о 18.30 кінотеатр Правда - кіно запрошує на допрем'єрний показ фільму Олексія Шапарева "Правило бою".

Спеціальні гості заходу –  продюсер Андрій Єрмак, режисер Олексій Шапарєв, а також актори : Євген Галич, Дмитро Ступка, Павло Лі, Дарина Трегубова, Сергій Житниковский.

В рамках заходу: 
1. Церемонія червоної доріжки,
2. Автограф сесія, 
3. Фотосесія  
4. Спілкування із спеціальними гостями заходу
5. Семплінг напоїв 
6. Фуршет 
7. Кежуал

Таймінг заходу:

18:00 – 18:30  зустріч глядачів, фуршет 
18:30 – церемонія червоної доріжки
18:30 – 19:30  автограф-сесія, фото сесія (хол кінотеатру)
19:30 –  19:50 презентація фильма широкій аудиторії (великий зал кінотеатру)
19:50 – показ фільму.

ПРО ФІЛЬМ:

Колись знаменитий і успішний боксер, олімпійський призер і непереможний чемпіон Карпов, якого прекрасно утілив на екрані актор Олексій Горбунов, після завершення спортивної кар'єри в якості боксера, присвятив себе вихованню майбутніх чемпіонів. Він першокласний тренер, який останні роки займається підготовкою рідного сина Ігоря, в якому бачить прекрасні завдатки боксера. Готуючи сина до майбутнього поєдинку за чемпіонський пояс, Карпов - старший вирішує узяти для нього спаринг - партнера молодого і перспективного бійця з вулиці - Тараса. Хлопець демонструє непогані результати в рингу, а тому тренування з ним можуть серйозно підвищити рівень Ігоря, на якого попереду чекає дуже відповідальна і непроста зустріч з досі непереможним бійцем. Доля розпоряджається так, що саме Тарасу доведеться вийти на вирішальний поєдинок проти грізного і дуже жорсткого супротивника, бій з яким стане апогеєм цієї небезпечної і вражаючої історії з непередбачуваним фіналом, у якій в єдине ціле переплелися непереборна тяга до перемоги, кримінальні розбірки і запекла боротьба.

ВИРОБНИЦТВО компанії "Good Morning Films":

Перший знімальний день фільму відбувся 11 лютого 2016 року. Але йому передували декілька місяців підготовки акторів. Виконавці ролі боксерів Влад Никютюк і Женя Галич регулярно ходили на тренування до постанощику (хореографові) боїв і бійок Сергію Житниковскому. Для зйомок боїв без правил була побудована спеціальна арена - клітина, в якій бійці-актори сходилися перед камерою в поєдинку. Глядачі - масовка повинні були кричати і емоційно реагувати на те, що відбувається на арені. Коли зійдуться в поєдинку справжні бійці, то масовку не треба було підганяти. Те, що відбувалося на арені, заводило масовку, як на справжніх боях без правил.

У РОЛЯХ:

Влад Никитюк, Євген Галич, Олексій Горбунов, Станіслав Боклан, Олександр Усик, Ахтем Сейтаблаєв, Дмитро Ступка, Владислав Никитюк, Поліна Логунова, Сергій Житніковський, Дарина Трегубова, Анатолій Пашинін, Сергій Романюк, Павло Лі, Станіслав Мельник, Ярослав Игнатенко.

НАД ФІЛЬМОМ ПРАЦЮВАЛИ:

Андрій Єрмак
Олексій Шапарєв
Іван Тимшин
Дмитро Ступка
Алексей Горбунов 
Дмитро Яшеньков

ІСТОРІЯ СТВОРЕННЯ:

Євген Галич, рок - музикант, лідер групи O.TORVALD - На зйомки картини мене запросив сам Олексій Шапарев, запропонував створити саундтрек. Я так горівся цим фільмом, що відразу ж погодився. Окрім того, я отримав роль у фільмі. Це мій перший досвід акторської роботи, і сподіваюся, що не останній.

Цікаві факти:

Уперше на екрані зірка світового боксу, чемпіон світу за версією WBO, олімпійський чемпіон - Олександр Усик.

Присоединяйтесь к соцсетям Vgorode.ua - Facebook, Telegram, Viber, Instagram

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях