KISFF 2015: Best of the best

Афиша - Фестивали - KISFF 2015: Best of the best

Афиша - Фестивали - KISFF 2015: Best of the best

У січні в арт-центрі "Квартира" відбулись 2 покази найкращих короткометражних фільмів Київського міжнародного фестивалю KISFF 2015.

19 лютого арт-центр "Квартира" запрошує на перегляд вибраних найкрутіших короткометражок з двох показів.

Київський міжнародний фестиваль короткометражних фільмів, або просто KISFF — це свято короткого метру, яке завжди з тобою!

Це платформа для розвитку та популяризації не тільки різноманітних форм короткого метру, а й кіно, як мистецтва взагалі.

Робота над першим фестивалем почалася у 2011 році, а відбувся він навесні 2012 року. Відтоді, незважаючи на об’єктиві та суб’єктивні обставини, захід проходить щорічно. Фестиваль є незалежною, неприбутковою, аполітичною та позаблоковою громадською організацією. Основне завдання полягає в просуванні короткометражного кіно.
Фестиваль розвиває національну і міжнародну платформу для короткометражних фільмів з метою відкриття нових форм і методів кіновиробництва в Україні та за кордоном. Це національне та міжнародне місце зустрічі кіномитців, джерело натхнення та нових знань для професіоналів, студентів кіно. Це місце для розвитку талантів та популяризації кіно як привабливого культурного дозвілля для всіх можливих цільових груп.
Розпочато прийом фільмів на KISFF 2016. 

Присоединяйтесь к соцсетям Vgorode.ua - Facebook, Telegram, Viber, Instagram

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях