Допрем’єрний показ найочікуванішого українського фільму 2015 року «Брати»

Афиша - Другие мероприятия - Допрем’єрний показ найочікуванішого українського фільму 2015 року «Брати»

Афиша - Другие мероприятия - Допрем’єрний показ найочікуванішого українського фільму 2015 року «Брати»

У кінотеатрі "Правда-кіно" відбудеться допрем’єрний показ найочікуванішого     українського фільму 2015 року "Брати"

Після п’яти років знімального процесу фільм "Брати. Остання сповідь" виходить на великі екрани нашої країни. Довгоочікувана прем’єра карпатської драми від продюсерів картини "Поводир" відбудеться 24 вересня 2015 року в Києві. Перед цим творча група фільму разом з режисеркою Вікторією Трофіменко вирушить п’ятьма містами України у презентаційний тур. У Дніпропетровську фільм демонструватиме кінотеатр "Правда-кіно". 

17 вересня, о 19:00 "Правда-кіно" запрошує на допрем’єрний показ фільму "Брати. Остання сповідь". Гостей кінотеатру очікує зустріч зі знімальною групою: акторами Віктором Демерташем, Веронікою Шостак, а також режисером фільму Вікторією Трофіменко.

Програма: 

16:30 – Збір преси

17.00 – Прес-показ фільму "Брати. Остання сповідь"

18:40 – 19:00 – Вільний час             

18:30 – 19:00 – Збір гостей, фуршет, фотосесія

19:00 – Церемония червоної доріжки. Зустріч знімальної групи

19:30 – 19:45 – Виступ режисера фільму Вікторії Трофіменко та творчої групи у великій залі

19:50 – Початок перегляду фільму для глядачів

20:00 – 20:40 – Прес-конференція зі знімальною групою

21:00  – Фотосесія з партнерами. Індивідуальні интерв’ю 

В основі фільму – оповідання номінанта на Нобелівську премію з літератури Торгні Ліндгрена "Джмелиний мед". Шведську картину режисер та сценарист Вікторія Трофіменко адаптувала до західноукраїнських реалій – місце дії автор перенесла в глухі українські Карпати. Будучи студенткою режисури університету ім. Карпенка-Карого, Вікторії вдалося отримати права на екранізацію культового шведського автора, виграти перший в Україні пітчинг кінопроектів та створити перший український фільм, відібраний відразу на три кінофестивалі класу А:

Міжнародний Індійський кінофестиваль (Індія) – номінація на  головний приз Шанхайський міжнародний кінофестиваль (Китай) 

Московський міжнародний кінофестиваль (Росія) – Найкраща актриса, Приз кінокритиків

В основі успіху фільму – чудовий акторський склад. Більшість акторів, відібраних для фільму – дебютанти. Наприклад, одного з головних героїв – Войтка – зіграв зовсім не актор, а художній керівник тернопільського театру Олег Мосейчук. Ще один дебютант – Вероніка Шостак (в ролі дружини Станіслава Івги), на час початку зйомок – студентка першого курсу акторського факультету Львівського університету. Одну з головних ролей у фільмі виконав великий український артист Віктор Демерташ. 

Фільм змагатиметься за право потрапити в оскарівську номінацію "Найкращий фільм іноземною мовою" від України.

Синопсис:

Двоє братів-гуцулів усе життя ділять матір, іграшки та навіть жінку. Одного разу до їхнього містечка приїздить письменниця, щоб у місцевій церкві прочитати лекцію про святих та юродивих. Серед слухачів вона зустрічає старого на ім’я Войтко. Письменниця поступово входить у Войткове життя і знайомиться з його братом. Вона стає ланкою між двома старими, для яких сенс життя – у двобої. Хто з братів проживе довше і не потішить іншого своєю смертю?

Допрем’єрний показ найочікуванішого українського фільму 2015 року «Брати»: фото 1Допрем’єрний показ найочікуванішого українського фільму 2015 року «Брати»: фото 1 Правда

 

Присоединяйтесь к соцсетям Vgorode.ua - Facebook, Telegram, Viber, Instagram

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях