Боротьба з бідністю – другий фронт для Петра Порошенка

Ніна Южаніна

Про економічний механізм, що буде залучатися для цієї боротьби розповіла Ніна Южаніна під час свого візиту на Дніпропетровщину.

Народний депутат України, голова комітету ВР з питань податкової і митної політики, довірена особа кандидата на пост Президента Петра Порошенка Ніна Южаніна нагадала про ті виклики, з якими зустрілася держава у 2014 році – хаосом та загрозою розпаду держави. 

На її думку  питання економіки – найчутливіші та найболючіші, оскільки вони стосуються кожної людини.

"Суспільство має розуміти, що реформи починаються тільки тоді, коли ми сприймаємо  їх самі, і коли насправді хочемо жити за європейськими зразками", – зазначила народний депутат. 

Процес відновлення довіри між громадянами і державою, яку було втрачено за роки незалежності, вважає Южаніна – нині найголовніше  та найскладніше питання.

"Насправді, ті реформи, які ми заклали, в результаті підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС – саме той шлях, яким  ми маємо рухатися. Коли ми говоримо, що в Європі краще живуть, нам самим для цього потрібно перебудуватися, прийнявши відповідні законодавчі зміни. Це вимагає великої відповідальності, співпраці громадян і держави. І тільки після імплементації цих всіх нових норм ми можемо мати здобутки."  – наголосила голова комітету ВР з питань податкової і митної політики Ніна Южаніна.

Последние новости