Просто, але зі смаком: як вразити даму подарунком на 8 березня

Що подарувати на 8 березня

Уникнути цього свята неможливо, навіть не намагайтеся, все одно нічого не вийде. Бо увесь день 8 березня ви будете відчувати на собі жіночі погляди й бачити їхніх очах осуд, здивування чи розчарування. Як бути? Як вийти з цієї ситуації переможцем? Є один рецепт, і ми зараз про нього вам розкажемо.


Свято жіноче, труднощі – чоловічі

Дружина каже, що можна і без подарунка. Дочка взагалі такі свята не відзначає. А мати натякає, що не образиться. Але це все неправда. Вони вірять, сподіваються і чекають навіть більше, ніж на день народження або річницю весілля. Традиція.

Восьмого березня подарунки отримують всі жінки, тому вони можуть порівнювати, хвалитися і сперечатися, чий подарунок краще, кого люблять більше. І якщо ваша дружина (дівчина) програє в цьому змаганні, на вас чекають серйозні неприємності. Помилитися не можна.Потрібно дарувати щось таке, що буде складно перевершити.


Жінки у колективі

Оленка з бухгалтерії, Тетяна з канцелярії й Люда з відділу логістики – це лише ті, які вам подобаються. А є ще десяток, кому варто приділити хоча б мінімум уваги. Ще складніше, якщо жінки – це ваші клієнти, з якими ви спілкуєтеся щодня. Від їх рішення залежить ваш прибуток, тому з ними потрібно підтримувати дружні теплі стосунки.


Чого не можна робити 8 березня

Найгірше рішення – піти знаним шляхом і потрапити до рук бізнесменів, що спеціалізуються на жіночому святі.

Запам'ятайте, а краще запишіть: краще не купувати ніякого подарунка, ніж брати СТАНДАРТНИЙ сувенір. Наприклад, один із сотні букетів з найближчого квіткового. Продавці, які заробляють на святах, добре розбираються у чоловічій психології, вони пропонують швидкі та дешеві рішення.

Але жінки ненавидять усі ці тюльпани у святковому поліетилені, листівки й з надрукованим привітанням, дешеві сувеніри у вигляді сердечок та янголят, що сотнями продаються в кіоску на розі.


Але що робити?

Як вдіяти у ситуації, коли бюджет обмежений? Адже середньостатистичному чоловікові доводиться дарувати не менше трьох подарунків близьким жінкам і близько десяти – колегам та знайомим.


Рішення є!

Найкращий вибір — це крафтові дизайнерські солодощі. Це не просто торт з найближчого супермаркету, а справжні витвори мистецтва. Делікатеси, над створенням яких працювали не лише кондитери, а й художники-оформлювачі та дизайнери.

Смачне вітання

Якщо ви живете або буваєте у Дніпрі, вважайте, що вам пощастило. Тут працює студія Nonpareil, мабуть, найкраща кондитерська на півтисячі кілометрів по обидва боки річки.

Те що вони роблять, змушує дам тремтіти від радості та невимовного захвату. А найголовніше – додає чоловікам одразу 100 балів в заочному поєдинку з іншими дарувальниками. Якщо ще й зауважити, що фірмові солодощі від  можна придбати за цілком адекватну ціну, то вибір стає очевидним.

Подумайте самі:

1. Всі жінки ласуни, тому кондитерські вироби це подарунок, з яким важко помилитися.

2. Широкий вибір: набори тістечок, пряників, капкейків, тортів, десертів.

3. Тематично оформлені вироби.

4. Подарунок можна персоналізувати. Наприклад, написати на торті ім'я, або навіть намалювати портрет.

5. Ціни в межах 180-1550 гривень, що не дорожче за букет квітів.

Торт із пролісками


Дітям – морозиво, жінкам – квіти. Як не переплутати та обрати правильно

Тепер перейдімо до практичних порад: розберемо, що і кому дарувати. Почнемо із близьких.

Для коханої жінки

Святкові солодощі

Торт з інжиром

Для дочки або сестри

Тут все залежить від віку і смаку. Можна обрати, наприклад:

Десерт із пролісками

Набір капкейків

Для матері чи бабусі

А тут все однозначно. Потрібен торт. В крайньому разі – набір пряників.

Для великого жіночого колективу

Якщо ви хочете потішити колектив і при цьому нікого не виділяти, то потрібно брати великий торт. Наприклад, для бухгалтерії.

Набір пряників

Для маленького жіночого колективу або особистого подарунка

Щоб не помилитися, беріть набори солодощів. Жінка, яку ви привітаєте, і сама спробує, і подруг пригостить.

Святкові пряники


Отримуємо винагороду за старання

Недостатньо просто вручити подарунок на 8 березня, необхідно ще й отримати реакцію у відповідь. Так, усі жінки, кому ви робили подарунки, чекають на це. Приходьте наступного дня (або ввечері 8 березня, якщо у вас є особливі плани). І обов'язково поцікавтеся, чи сподобалося ваше привітання. Дізнайтеся, як відреагували колеги та подруги жінки. Результат перевершить усі ваші очікування.

Посилання для замовленя: .

Набір макаронс

Последние новости